Lakksko

Sorte lakksko + regn = sant

De holder deg tørr på beina og er en av høstens hotteste skotrender!

Foto: SipaUSA
Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skokrise-perioden er herved i gang! Regnet bøtter ned og det eneste som egentlig egner seg til klimaet som venter oss fremover er de gode gamle gummistøvlene. Problemet er det samme hvert år; gummistøvlene passer jo ikke til noen av antrekkene våre! For hvordan skal vi få høstens trender til å se bra ut med gummi på beina?

HELDIGVIS har vi kommet over skotypen som er alt annet enn en gummistøvel, men som fremdeles holder deg tørr, passer til det meste i klesskapet og som er en av de hotteste skotrendene denne høsten! Både Marc Jacobs, Lanvin, Calvin Klein og Victoria Beckham sendte nemlig modellene ned catwalken iført de skinnende sorte skoene.

Vi snakker selvfølgelig om lakkskoene. Sjokkert? Ja, vi også! Men det er faktisk sant, sorte lakksko, eller såkalte «patent leather»-sko, er faktisk et trendy alternativ til gummistøvlene som både ser bra ut til mer elegante plagg og som tåler regnet. For i motsetning til tøysko og glatt skinn, som trekker til seg vann (og gjør deg gjennomvåt!), støter lakkstoffet (eller lakkskinnet) vannet ut av skoen. Det kan høres rart ut at skinn og vann kan være en god kombinasjon, men når det kommer til «patent leather» så er det faktisk det. Når den blanke overflaten blir impregnert, suger den ikke til seg vannet, og det beste av alt; de vil ikke bli stygge i skinnet på grunn av vannet, slik andre skinnsko fort blir.

Altså, hva mer kan vi be om jenter? En sko som både ser bra ut, holder deg tørr og er på listen over de største skotrendene denne høsten? Vi vet i hvert fall hva vi skal investere i før vi rekker å ødelegge alle skoene våre. Og det fine er at det finnes en modell til en hver smak. Slip-ons, sneakers, skoletter eller støvletter. Det spiller ingen rolle så lenge de er blanke, og helst i sort da de holder seg best når det bøtter ned som mest! Under annonsen ser du noen av våre favoritter som er å finne i butikk akkurat nå.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer