Skappelgenser

Søstrene Skappel skaper ny strikkebølge!

Marthe og Maria Skappel fikk hele Norge til å få strikkedilla med Skappel-genseren. Nå er de på den igjen med nye garn og nye strikkeoppskrifter. Søstrene introduserer 5 nye genser- og jakkemodeller i tillegg til eget Skappel-garn!

Søstrene Skappel skaper ny strikkebølge!
Publisert
Sist oppdatert

Det hele startet med søstrene som tjuvlånte mamma Dorthes selvstrikkede genser. Begge jentene fikk sansen for genseren som var så anvendelig, enkel, varm og veldig fin. Marias (27) blogglesere var enige, og i kommentarfeltet på bloggen fikk hun stadig spørsmål om den fine genseren. Maria bestemte seg for å dele morens strikkeoppskrift, og da var det gjort. Det ble strikkebonanza.

 - Jeg tror ikke strikkegenseren bare har slått an på grunn av selve genseren. Å strikke sin første genser handler om en mestringsfølelse og om å finne roen. I tillegg er oppskriftene lette å forstå, og det teller mye, forteller Marthe (23).

Les også: Se backstagebildene fra Maria Skappel, Jenny Skavlan og Gitte Witts covershoot

Nylig ble Skappel-genseren stilt ut i Norsk Folkemuseum som en del av norsk strikkehistorie. Og i dag lanserer Skappel-søstrene fem nye jakke- og gensermodeller og et eget Skappelgarn i samarbeid med Sandnes Garn. Oppskriftene på modellene er det mamma Dorthe som står bak.

Søstrene Skappel skaper ny strikkebølge!

SKAPPELGARN: Skappel-søstrene lanserer eget Skappelgarn i sammenheng med de nye strikkeoppskriftene. Foto: Ole Martin Halvorsen.

 - Vi har nok kommet litt i skyggen av mamma, og folk har hatt formeninger om hvordan både vi og hun er. Etter suksessen med Skappel-genseren føler jeg at vi har fått vist oss fra en annen side. En side som er mer oss, om du skjønner, forteller Maria som gleder seg til å gi norske jenter den etterlengtede strikkeboosten nok en gang.

Les også: Få Maria Skappels helsvarte feststil

Les mer om Skappelsøstrenes strikkedilla, oppvekst og samarbeid i neste nummer av STYLEmag, i salg fra mandag 25. november.

Av Mari Fossheim

Foto: Ole Martin Halvorsen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer