Sminke:

Sotede øyne

Lær å sminke sotede øyne med Cecilie Krogh.

Sotede øyne
Publisert

Sotede øyne som kler alle

Sotede øyne kan fort oppleves hardt. Ved å bruke bruntoner kan du bevare den samme røffe looken, uten at det føles like brutalt for oss «vanlige dødelige». Sotede øyne behøver ikke å være spesielt vanskelig å legge, men du kommer til å imponere. Her er en steg-for-steg-guide!

Slik gjør du

Du trenger:

  • Øyeskyggeprimer
  • Brun kajal
  • To brune øyeskygger
  • Maskara
Steg 1
Steg 1 Vis mer

PRIMER

Øyeskyggeprimeren blir ofte glemt, men den utgjør faktisk en stor forskjell. En primer holder sminken på plass, og i tillegg kommer fargen på skyggen bedre fram. Om du synes det er vanskelig å fordele med en børste, kan du gjøre som meg og bruke fingertuppen.

Steg 2
Steg 2 Vis mer

KAJAL

Bruk en brun kajal. Fordelen med å påføre kajalen først er at du kan tillate deg å være litt rask og uforsiktig. Tegn en strek langs vippekanten, og dus den litt ut over med en kost eller finger. Det er viktig at kajalen legges helt inntil vippene.

Steg 3
Steg 3 Vis mer

ØYESKYGGE

Finn fram to brune øyeskygger som du liker godt – en lysere og en mørk. Påfør den lyseste på hele lokket, også over lineren du akkurat har påført.

Steg 4
Steg 4 Vis mer

Bruk den mørkeste skyggen i ytterkant av øyet for å skape dybde. Et tips er å bruke en stor, fluffy kost. Da unngår du harde overganger, og sminken ser proffere ut. Avslutt med en god maskara.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer