Sminke:

Sotede øyne

Lær å sminke sotede øyne med Cecilie Krogh.

Sotede øyne
Publisert

Sotede øyne som kler alle

Sotede øyne kan fort oppleves hardt. Ved å bruke bruntoner kan du bevare den samme røffe looken, uten at det føles like brutalt for oss «vanlige dødelige». Sotede øyne behøver ikke å være spesielt vanskelig å legge, men du kommer til å imponere. Her er en steg-for-steg-guide!

Slik gjør du

Du trenger:

  • Øyeskyggeprimer
  • Brun kajal
  • To brune øyeskygger
  • Maskara

PRIMER

Øyeskyggeprimeren blir ofte glemt, men den utgjør faktisk en stor forskjell. En primer holder sminken på plass, og i tillegg kommer fargen på skyggen bedre fram. Om du synes det er vanskelig å fordele med en børste, kan du gjøre som meg og bruke fingertuppen.

KAJAL

Bruk en brun kajal. Fordelen med å påføre kajalen først er at du kan tillate deg å være litt rask og uforsiktig. Tegn en strek langs vippekanten, og dus den litt ut over med en kost eller finger. Det er viktig at kajalen legges helt inntil vippene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer