Hår:

Sov deg til volum og bølger med dette enkle trikset

Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg har all den tiden jeg ønsker på badet om morgenen. Sånn er det dessverre ikke.

Sov deg til volum og bølger med dette enkle trikset
Publisert

Morgenrutinen min bærer preg av litt for lite tid, og jeg må være rask og effektiv. Jeg har en sterk følelse av at jeg ikke er den eneste. Det er likevel fullt mulig å angripe dagen med en flott frisyre.

Jeg vil at håret skal ose av volum, blankhet og bevegelse, samtidig som det virker naturlig. Og det er faktisk mulig – ved å bruke noen triks, og dermed få en tjuvstart.

Her viser jeg hvor du kan gjøre all jobben kvelden i forkant, slik at du kan starte dagen med bølger og volum. Det ser langt mer avansert ut enn det egentlig er.

Dropp varmeverktøy, og la puten gjøre jobben for deg gjennom natten.

Du trenger:

  • Et nyvasket hår
  • Hårskum
  • To rene sokker
  • Hårbørste
  • Hårspray
1. Vask håret med en god sjampo og balsam. Jeg bruker gjerne en volumserie når jeg vil at håret skal få ekstra volum.
1. Vask håret med en god sjampo og balsam. Jeg bruker gjerne en volumserie når jeg vil at håret skal få ekstra volum. Vis mer
2. Fordel hårskum i hele håret. Fra rot til spiss. I mitt hår bruker jeg en god tennisball mengdemessig. Gre håret fritt for floker.
2. Fordel hårskum i hele håret. Fra rot til spiss. I mitt hår bruker jeg en god tennisball mengdemessig. Gre håret fritt for floker. Vis mer
3. Finn fram en ren sokk. Jeg vet ikke med deg, men hos oss finnes det altfor mange single sokker – de er perfekte til dette formålet! Del håret i to, og surr håret rundt sokken, med tåspissen inn mot hodet.
3. Finn fram en ren sokk. Jeg vet ikke med deg, men hos oss finnes det altfor mange single sokker – de er perfekte til dette formålet! Del håret i to, og surr håret rundt sokken, med tåspissen inn mot hodet. Vis mer
4. Vreng sokken tilbake over håret, og gjør det samme på andre siden. Sov til neste dag!
4. Vreng sokken tilbake over håret, og gjør det samme på andre siden. Sov til neste dag! Vis mer
5. Ta sokkene ut av håret, og gre gjennom håret med en grov kam eller fingrene. Voilà! Du er klar for ny dag med råflotte bølger.
5. Ta sokkene ut av håret, og gre gjennom håret med en grov kam eller fingrene. Voilà! Du er klar for ny dag med råflotte bølger. Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer