Mote

Soveposesko: vinterens nye trend?

Disse skoene fikk oss til å sperre opp øynene.

HOT OR NOT? Disse skoene fikk oss virkelig til å stoppe opp. Ser vi på et par behagelige vintersko eller noe som kan bli litt skummelt på glattisen? Foto: Mytheresa
HOT OR NOT? Disse skoene fikk oss virkelig til å stoppe opp. Ser vi på et par behagelige vintersko eller noe som kan bli litt skummelt på glattisen? Foto: Mytheresa Vis mer
Publisert

Vi elsker høstmote, og blant plaggene vi har høyt på ønskelisten hvert eneste år er kåper og sko. Det kommer jo stadig vekk nyheter på den fronten, så det er alltid spennende å se hva som kommer i butikk.

Som alltid vil det oppstå noen trender under de ulike sesongene. Noen tar vi imot med åpne armer, mens andre stusser vi litt ekstra over.

Her om dagens scrollet vi oss gjennom en rekke nettbutikker og kom over et par sko som fikk oss til å gjøre nettopp det. Da så vi nemlig et par sko som fikk oss til å rynke litt på bryna og tippe hodet til siden.

NY TREND? Vi har valgt å døpe disse skoene til soveposesko. Hva synes du om dem? Foto: Zalando
NY TREND? Vi har valgt å døpe disse skoene til soveposesko. Hva synes du om dem? Foto: Zalando Vis mer

Merket Maison Margiela er kjent for å presentere spreke plagg, og denne sesongen er intet unntak. Skoene som nå har kommet fra merket har vi valgt å døpe soveposesko.

Skoene er store, svarte og med mulighet for å strammes inn på leggen slik at du får den deilige soveposeeffekten. Det høres jo ganske deilig ut, men er det verdt rundt 6000 kroner?

Det stemmer, disse skoene har nemlig en prislapp på cirka 6545 kroner. Det kan også se ut til at det er en ganske så gøy hæl på disse skoene, så man blir jo litt usikker på hvor komfortable de faktisk er. Man blir jo svært nysgjerrig!

VERDT PENGA? Disse skoene koster rundt 6000 kroner. Foto: Mytheresa
VERDT PENGA? Disse skoene koster rundt 6000 kroner. Foto: Mytheresa Vis mer

Det burde absolutt ikke komme som en overraskelse at et sånt par finnes siden vi har lignende sko som Moon Boots på markedet. Moon Boots kommer tilbake i motebildet hvert eneste år og er blant annet høyt elsket av moteprofiler over hele verden.

Men det er ikke bare moteprofilene som tar i bruk disse trendskoene. Vår kjære kong Harald har faktisk et par også!

Da han dro til Meråker for å se på ski-NM i 2019, måtte det selvfølgelig til varme klær for å klare å kose seg i vinterkulda. Kongens Moon Boots ble omtalt av flere nettsteder - deriblant Dagbladet.

HELT KONGE: Skoene til kong Harald fikk massiv oppmerksomhet under ski-NM i 2019. Foto: NTB
HELT KONGE: Skoene til kong Harald fikk massiv oppmerksomhet under ski-NM i 2019. Foto: NTB Vis mer

Etter at Moon Boot ble populært har det kommet en rekke lignende varianter i butikk. Så nå er det bare å vente og se om soveposeskoen vil ta helt av! Hvem vet? Kanskje blir det en del av kongens vinterantrekk i år?

Psst: Hvis du ønsker å ta en titt på noen andre høstsko i en litt annen stil kan du klikke deg inn her:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer