Bli Ny Med Kk

Spansk frieri

Mannen i hennes liv har fridd, og i sommer står hun brud i Spania. Alt hun manglet, var kjolen som gjorde henne til en ekte señorita.

Spansk frieri
Publisert
Sist oppdatert
Foto: Astrid Waller. Styling: Mailinn Ingebretsen. Hår og makeup: Helge Borgen. Bildene er tatt hos Beths Beauty i Oslo.


Personlige data:
Navn: Runa Solbjørg
Bosted: Notodden
Alder: 29
Yrke: Miljøterapeut
Høyde: 169 cm
Størrelse: 38/40
Sivilstatus: Snart gift med Thomas, to jenter på 3 og 1 år.
Interesser: Friluftsliv, være sammen med familien

Heldige Runa Solbjørg (29). Mannen i hennes liv har fridd, og i sommer står hun brud i Albir i Spania. – Vi ønsker oss et litt annerledes, lite og intimt bryllup, og har derfor valgt å gifte
oss i Spania. Vi er begge veldig glad i å reise, og Albir, som er en liten by på Costa Blancakysten, kjennes ut som et veldig riktig valg. Jeg er helt sikker på at det blir en perfekt ramme for den store dagen, forteller Runa forventningsfullt.

– De aller nærmeste er invitert, og jentene mine skal være brudepiker. Men jeg skulle så gjerne hatt noen tips om hvordan jeg kan ta meg absolutt best mulig ut. Det er tross alt mitt eget bryllup. Jeg lurer på valg av kjole, hvordan jeg skal ha håret mitt, og hva slags sminke jeg kler. Det eneste jeg vet, er at jeg skal ha rød leppestift, slik at jeg kan lage et skikkelig kyssemerke på mannen min, ler Runa.

Antrekket på bildet i toppen består av en klassisk, stroppeløs kjole (kr 11 900, Esperia/Unik Brudestudio). Perlesmykke (kr 980, Sophia Sposa/Eden Brud). Perleøredobber (kr 1200, Thomas Sabo). Veske (kr 480, Eden Brud). Tiara (kr 790, Eden Brud).

Hårtips
Runa har tykt hår med masse naturlige krøller. Håret kan være litt vanskelig å temme, så hun bør gi det en god fuktighetskur med jevne mellomrom. Et tykt, flott hår som Runas kler godt å henge løst, men da er det et godt tips å dempe bruset med et hårserum. Det gir masse glans og hjelper til å holde krøllene på plass. Tykt hår egner seg også godt til oppsatser, så her kan hun rett og slett velge det hun liker best. På bryllupsdagen bør frisyren matche kjolen. Blomster i håret er nydelig til Runa, og de kan for eksempel matche buketten.

Sminketips
Runa har lett for å bli litt rød i kinnene, og bør velge foundation som demper de røde partiene. I et bryllup bør ikke bruden være for tungt sminket, så det holder med en lett foundation og litt transparent pudder på blanke partier. Litt concealer under øynene demper det som måtte finnes av mørke ringer. Øynene er sminket i naturlige beige og rosa toner. Siden Runa skal gifte seg i Spania, kan hun godt være en snev av señorita med knall røde lepper. Ellers kler hun også godt dusere varianter, som lipgloss i beige eller rosa.

Kjoletips
Runa kler veldig godt stroppeløse kjoler og kan absolutt velge det til den store dagen. Hun har også fin og markert midje, og en kjole med for eksempel et belte i livet kler henne veldig godt. Når det gjelder hvitfargen på kjolen, er Runa fin i hvitt som går litt mot krem eller offwhite. Hun kan gjerne ha noen små detaljer på kjolen i en sterkere farge, som for eksempel det røde beltet på señorita-kjolen. Det skaper en fin kontrast og gjør hele antrekket litt mer spesielt. Sko med hæl gir en fin holdning, men hun må huske på at det helt sikkert blir en lang dag, og ikke glemme komforten.
- Jeg bruker ikke så mye sminke til hverdags, og skulle gjerne visst hvordan jeg på en enkel måte kan få til en lekker bryllupssminke.
- Jeg bruker ikke så mye sminke til hverdags, og skulle gjerne visst hvordan jeg på en enkel måte kan få til en lekker bryllupssminke. Vis mer
Røde lepper og oppsatt hår med røde blomster og perler gjør Runa til en sommervakker señorita.
Røde lepper og oppsatt hår med røde blomster og perler gjør Runa til en sommervakker señorita. Vis mer
I dette korsettet får du ekstra fin fasong (kr 1475, Simone Perle/Arabella).
I dette korsettet får du ekstra fin fasong (kr 1475, Simone Perle/Arabella). Vis mer
Spanskinspirert viftebukett laget av roseblader (kr 1500, Floriss). Spansk kjole med fantastiske broderinger (kr 11 900, Gangus/La Sposa/Eden Brud). Smykkeslynge i gull (kr 780, Unik Brudestudio). Liten rød blomst i håret (kr 45, Shoe Lounge. Stor rød rose (kr 1350). Langt slør (kr 2200). Rød silkesløyfe knyttet rundt livet (kr 2250, alt fra Unik Brudestudio). Gullsko (kr 990, Eden Brud.).
Spanskinspirert viftebukett laget av roseblader (kr 1500, Floriss). Spansk kjole med fantastiske broderinger (kr 11 900, Gangus/La Sposa/Eden Brud). Smykkeslynge i gull (kr 780, Unik Brudestudio). Liten rød blomst i håret (kr 45, Shoe Lounge. Stor rød rose (kr 1350). Langt slør (kr 2200). Rød silkesløyfe knyttet rundt livet (kr 2250, alt fra Unik Brudestudio). Gullsko (kr 990, Eden Brud.). Vis mer
Kjole uten stropper med gullbroderinger (kr 12 800, Eden Brud). Øreringer med krystall (kr 1300, Shoe Lounge). Gullbelagt armbånd (kr 1800, Acc Hanna/Unik Brudestudio). Hudfargede strømper (kr 150, Estetique/Oroblu). Tiara (kr 790, Eden Brud). Søt liten håndveske (kr 750, Unik Brudestudio).
Kjole uten stropper med gullbroderinger (kr 12 800, Eden Brud). Øreringer med krystall (kr 1300, Shoe Lounge). Gullbelagt armbånd (kr 1800, Acc Hanna/Unik Brudestudio). Hudfargede strømper (kr 150, Estetique/Oroblu). Tiara (kr 790, Eden Brud). Søt liten håndveske (kr 750, Unik Brudestudio). Vis mer
Perlekjede (kr 1700, Thomas Sabo). I tilfelle lykkeregn på din store dag, er det alltid et pluss med en stilfull paraply (kr 200, Shoe Lounge).
Perlekjede (kr 1700, Thomas Sabo). I tilfelle lykkeregn på din store dag, er det alltid et pluss med en stilfull paraply (kr 200, Shoe Lounge). Vis mer
Gullveske med plass til vannfast maskara og pudder (kr 750, Unik Brudestudio). Skoene kommer opprinnelig i elfenbeinshvitt, men kan farges etter brudens eget ønske. Disse er farget i gull (uten farge kr 990, med farge kr 1350, Edens Brud).
Gullveske med plass til vannfast maskara og pudder (kr 750, Unik Brudestudio). Skoene kommer opprinnelig i elfenbeinshvitt, men kan farges etter brudens eget ønske. Disse er farget i gull (uten farge kr 990, med farge kr 1350, Edens Brud). Vis mer
Litt frossen? Lett og deilig snøhvit fuskepels (kr 900, Unik Brudestudio).
Litt frossen? Lett og deilig snøhvit fuskepels (kr 900, Unik Brudestudio). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer