Skjønnhet

Spar tid med disse geniale skjønnhetstipsene

Har du ikke tid til omfattende skjønnhetsrutiner? Her er 10 gode tips selv de mest travle av oss kan få til.

Gode skjønnhetsrutiner trenger hverken være tidskrevende eller kostbare.  Foto: Shutterstock / vgstudio
Gode skjønnhetsrutiner trenger hverken være tidskrevende eller kostbare. Foto: Shutterstock / vgstudio Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi blir stadig bombardert med informasjon om hvordan vi best tar vare på hud og hår, samtidig som vi hele tiden blir introdusert for flere og flere makeup-produkter vi visst nok bare må ha. Å henge med på denne trenden, er tidskrevende (for å ikke snakke om dyrt!), og det er ikke rart dersom du føler at det ikke er nok timer i døgnet til alle disse skjønnhetsrutinene.

LAKKEN TØRKER: Ha neglene i isvann etter at du har påført neglelakk - da tørker lakken MYE raskere! Foto: nmelnychuk - Fotolia
LAKKEN TØRKER: Ha neglene i isvann etter at du har påført neglelakk - da tørker lakken MYE raskere! Foto: nmelnychuk - Fotolia Vis mer

Heldigvis er det fortsatt slik at det enkle ofte også er det beste, så her har du 10 raske, men fortsatt gode, skjønnhetstips selv de travleste av oss kan få tid til. LES OGSÅ: Norske kvinner har talt: Dette er de beste maskaraene

10 tips du bør prøve

1. Har du ikke tid til å vente på at neglelakken skal tørke? Dypper du fingrene ned i iskaldt vann etter at du har lagt siste lag, vil lakken tørke mye raskere.

2. Investerer du i et putevar i silke, unngår du å måtte bruke tid på å sloss med floker og frizzy hår om morgenen. Silke sliter ikke like mye på håret som det grovere bomullsfibre gjør og bidrar derfor til at du blir mindre bustete på håret.

3. Legg et tynt lag med foundation på leppene før du legger leppestiften. Dette gjør at leppestiften holder mye lengre og gir deg en ting mindre å tenke på utover dagen.

LES OGSÅ: Seks concealere som dekker mørke ringer under øynene

4. Legg eyelineren din i fryseren mens du drikker morgenkaffen din. Dette vil forhindre at den smuldrer når du påfører eller spisser den, og gjør at du mye raskere får et perfekt resultat.

5. Concealer, foundation, pudder og rouge? Dropp omfattende sminkerutiner om morgenen og gå heller for en fuktighetsgivende BB-krem som jevner ut hudtonen, legg to lag med maskara og bruk en frisk leppestift både på leppene og på kinnbena. En slik sminkerutine trenger ikke ta mer enn tre minutter og vil garantert gjøre at du ser smashing ut.

6. Vaselin er et genialt multitasking-produkt: Bruk den på leppene som lipgloss, som highlighter på kinnbeina og på vippene for å tilføre litt ekstra glans dersom du ikke har tid til å legge maskara.

LES OGSÅ: Åtte eyelinere som holder det de lover

7. Livløst, tørt hår, men ikke tid til å vente på at hårkuren skal virke? Fordel en knert med babyolje i håret for å tilføre litt ekstra glans før du løper ut døren.

8. Har du våknet med øyenbryn på ville veier? Finn frem en ubrukt tannbørste, spray den med litt hårspray og gre forsiktig gjennom brynene.

9. Kunne du egentlig tenkt deg å konturer ansiktet, men ikke har mer enn to minutter til rådighet? Finn frem solpudderet og legg det langs underkanten av kinnbeina. Det skaper raskt inntrykk av et smalere ansikt og høyere kinnbein. Har du ett minutt til? Finn frem en nude lipgloss og legg litt på toppen av kinnbeina for å markere ansiktets konturer enda litt til.

LES OGSÅ: Dette er norske kvinners favoritt-primere

10. Ikke tid til å smøre inn hele kroppen med fuktighetskrem? Invester i en kroppsolje eller fuktighetskrem beregnet til bruk i dusjen. Det går mye raskere enn å smøre seg inn i vanlig fuktighetskrem. Generelt er alt-i-ett-produkter geniale for deg med dårlig tid og du finner dem i alle kategorier: Hudpleie, kroppspleie, hårpleie og sminke.

Denne saken er et redaksjonelt samarbeid med Talkaboutbeauty.no

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer