Julegavetips:

Spenner, klyper, bånd og bøyler til håret

Sjekk ut denne superfine - og trendy - hårpynten!

TILBEHØR TIL HÅRET: Disse setter prikken over i-en denne festsesongen! Foto: Scanpix
TILBEHØR TIL HÅRET: Disse setter prikken over i-en denne festsesongen! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Hver dag fram til 24. desember kommer KK til å publisere en sak med gavetips til både liten og stor, venner og familie, menn og kvinner, og til og med til firbeinte! Kanskje finner du en julegave til deg selv midt oppi all shoppingen?

I 2018 har virkelig tilbehør til håret vært i vinden. Vi har sett alt fra bøyler til 90-tallsfavoritten scrunchie, men nå er det de ulike spenner og klypene som virkelig er populære.

På Instagram-profilene til flere motepersonligheter bugner det av ulike typer hårtilbehør. Det som er artig med trenden som går rundt nå, er at disse spennene og klypene gjerne gjør litt mer ut av seg. De er fargerike og fulle av mønster, og mange bruker dem gjerne sammen med spenner som er helt annerledes.

KKs ansvarlige redaktør Ingeborg Heldal er veldig glad i hårpynt og handler gjerne litt overalt.

- Jeg har funnet mange av skattene mine på eBay. Hatter og hårbånd med slør fra 50-tallet, sløyfer med paljetter, store roser og spenner i alle farger og fasonger. Vil jeg ha bling og gøy går jeg ofte på Glitter. Der har de masse fint og glamorøst til veldig gode priser, sier Heldal og legger til at hun har brukt litt større summer på hårtrenden også:

- Jeg har også kjøpt meg en av de koko dyre it-spennene fra Gevir x Miss Mathiesen, som skal toppe en del antrekk denne jula. På den står det «Be Kind», som jo er en fin påminnelse både til meg selv og andre.

LES OGSÅ: Slik knyter du din egen superkule turban!

Spenner, klyper, bånd og bøyler til håret

Også Stine Therese Strand har forelsket seg i spennene fra samarbeidet til Gevir og Miss Mathiesen, men trekker oss frem Jennifer Behr som en favoritt.

- Siden 2005 har hun laget fantastisk hårpynt i form av både spenner, kammer og bøyler. Tilbehøret hennes er ganske kostbart, men sååå fint, sier Strand og legger til noen mer budsjettvennlige alternativer:

- Sjekk ut Accessorize, Glitter, Zara, Gina Tricot, Maanesten og H&M. Se spesielt etter hårpynt som glitrer og gjør litt ut av seg – det gjør mye for antrekket. Om du har tynne lusespenner med pynt, er det fint å kombinere flere sammen for å få maks effekt. Bruk flere av samme spenne på rad eller miks ulike varianter sammen.

Er du på utkikk etter flere julegavetips? Sjekk ut vår «julegavetipskalender»:
LUKE 1: Her er årets fineste - og mest gøyale - julegensere!
LUKE 2: Gaver til under 100 kroner!
LUKE 3: Sjekk ut disse smarte julegavene!
LUKE 4: 30 Julegavetips til mennene i ditt liv
LUKE 5: 21 gaver til kjæledyret ditt
LUKE 6: Gavene til hun som elsker hjemmespa
LUKE 7: De søteste gavene til minstemann
LUKE 8: Julegavene til hun som elsker mote
LUKE 9: Gaver til den eventyrlystne
LUKE 10: 39 plagg og tilbehør til den sporty dama
LUKE 11: Gaver til under 500 kroner!
LUKE 12: 21 fantastiske kjoler til festsesongen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer