Sko

Spice Girls-sålen er tilbake

Den har vært forvist i over ti år, men nå gjør den comeback.

Med slangeskinnssåle fra Lanvin (ca kr.2690/Net-a-porter.com). Foto: Produsenten
Med slangeskinnssåle fra Lanvin (ca kr.2690/Net-a-porter.com). Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den er ikke særlig elegant. Klumpete og grov som den er. Og lenge har den vært forvist fra motebildet. Men nå kan den føye seg inn på lista sammen med magekorte topper, sykkelshortsen, ryggsekken og resten av trendene vi tilsynelatende aldri blir kvitt.SE OGSÅ: Trenden fra helvete er tilbake

Spicy motecomeback

Sist vi så den var den på føttene til Scary, Baby og Ginger - fra jentegruppa Spice Girls som herjet som verst på slutten av 90-tallet. Men da krydderjentene splittet opp i 2001, trodde vi også at sålen sa farvel... I vår er imidlertid tiden inne for et comeback – i alle fall for platåsålen, ifølge designere som Chanel og Prada.Se store bilder fra catwalken her:

Finn skoen som passer deg

Enten du liker «kryddersålen» eller ikke, er den uten tvil et mer komfortabelt alternativ til høye stiletthæler. Dersom du ikke er helt overbevist, eller bare trenger litt oppvarming, kan du gå for en lavere modell - eller kilehæler med en mer feminin med såle som smalner mot tærne.Se forslag til kjøpetips her:

Sko, sko, sko

Stort denne våren blir også 70-tallsinspirerte tresko. H&M satser på denne trenden, det samme gjør skomerket Ecco. For full oversikt over vårens mest trendy sko, se artikkelen Slik skal til tilbehøret se ut i 2011. Foretrekker du lave sko, sjekk ut Flate, fine vårsko, 88 ballerinasko fra 99 kroner og 25 par sneakers som gir umiddelbar vårfølelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer