Tom Holland

Spider-Man er med i luksusmotehusets nyeste kampanje

Bare dager før verdenspremieren.

ANSIKT UTAD: Tom Holland er ansikt utad for luksusmotehuset Prada. FOTO: NTB
ANSIKT UTAD: Tom Holland er ansikt utad for luksusmotehuset Prada. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det har vært leeenge å vente på den nye Spider-Man-filmen. Men nå er norgespremieren altså rett rundt hjørnet. Da kunne det vel knapt passet bedre at Prada nå fått med seg selveste Spider-Man, Tom Holland, i sin nyeste kampanje.

25-åringen er ansikt utad for det italienske luksusmotehuset med Miuccia Prada og Raf Simons ved roret. De to har et slags felles kreativt lederskap etter at sistnevnte noe overraskende kom inn i familiebedriften våren for to år siden.

Holland går med det i fotsporene til Hunter Schafer som prydet en annen Prada-kampanje for få dager siden. «Er det for å få Zendayas oppmerksomhet?» spør W Magazine. For mens hun spiller sammen med Zendaya i den prisbelønte tv-serien Euphoria er han Zendayas kjæreste og medskuespiller i Spider-Man.

Det er første, men sannsynligvis ikke siste, gang Holland markerer seg for et større motehus på denne måten. Kampanjen som er skutt av David Sims skal, i en 17 sekunder lang video samt en rekke bilder, visstnok vise Holland «spille 'seg selv'».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer