Bh

Spisse pupper er tilbake

Glem push-upen, nå skal puppene ut i stedet for opp.

BH-TYPEN SOM SKAL GI RIKTIG FORM: Triumph Doreen Bra skal gi deg spisse pupper for kr 399,- Foto: triumph.timarco.no
BH-TYPEN SOM SKAL GI RIKTIG FORM: Triumph Doreen Bra skal gi deg spisse pupper for kr 399,- Foto: triumph.timarco.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Om du skal henge med i puppetrendene er 50-tallets spisse silhuett noe å legge merke til med en gang. De spisse puppene modell, filmstjerne og en av historiens største sexsymbol, Marilyn Monroe, er like kjent som hennes flotte timeglassfigur.

Salget rett til værs

Salget på Triumph’s klassiker Doreen Bra steget med 33% i år sammenliknet med fjorårets tall, melder den store varemagsinkjeden i Storbritannia, John Lewis.

- De høye salgstallene viser at kvinner ikke lenger bruker BH’er som gjør puppene mindre, men heller viser fram sine fordeler, sier innkjøpssjefen av undertøy hos John Lewis, Helen Spencer til Metro.

- Bruk gjerne en tynn kasjmirgenser og en smalt blyantskjørt for å få hele looken, foreslår Spencer.

Designerne er enige

Som vanlig er de store designerne i forgrunnen når gamle trender blir dratt fram igjen og preger motebildet. Blant vårens visninger har, blant andre, Jean Paul Gaultier og Dolce & Gabbana satt spiss på sine kolleksjoner.

Ta en titt på noe av det lekre undertøyet som er å få tak i nå:
Undertøy for enhver smak

Vi er forskjellige med hver våre behov. Om du er frekk nok kan du inspireres av stjernene som lar undertøyet synes for offentligheten. Eller tyr du kanskje til undertøy som slanker så fort du har en fest i sikte.
En uvanlig dydig utgave av Marilyn Monroe hvor vi tydelig kan se silhuetten av hennes spisse pupper. Foto: All Over Press
En uvanlig dydig utgave av Marilyn Monroe hvor vi tydelig kan se silhuetten av hennes spisse pupper. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer