Tips!

Spray parfyme på bak knærne

Det er mye bedre enn å spraye på håndleddene og gni dem sammen.

SPRAY PARFYME HER: Ifølge eksperten vil en dæsj parfyme bak ørene, bak knærne og i håret gjøre at duften skal få en helhetlig effekt av alle sine noter. Foto: NTB Scanpix
SPRAY PARFYME HER: Ifølge eksperten vil en dæsj parfyme bak ørene, bak knærne og i håret gjøre at duften skal få en helhetlig effekt av alle sine noter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hvordan påfører du parfymen din? Selv sprayer jeg den lett rundt nakken og på håndleddet. Ofte gnir jeg også håndleddene sammen, for i hodet mitt har jeg fått for meg at det gir maksimal effekt!

Men slik er det jo faktisk ikke.

Etter hva jeg har skjønt så jobber det faktisk mot sin hensikt. Hudpleier Anne Kathrine Hansen har nemlig tidligere sagt til KK at parfymen ikke får brukt sin fulle funksjon dersom man gjør dette.

- Ved gni håndleddene sammen knuser og overoppheter du duftnotene slik at de ikke får utviklet seg riktig.

Prøv bak knærne

Noen velger også å spraye parfymen på klærne sine, men heller ikke dette er helt optimalt. Det som derimot er optimalt - som man kanskje ikke skulle tro - er bak kneet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer