Tips!

Spray parfyme på bak knærne

Det er mye bedre enn å spraye på håndleddene og gni dem sammen.

SPRAY PARFYME HER: Ifølge eksperten vil en dæsj parfyme bak ørene, bak knærne og i håret gjøre at duften skal få en helhetlig effekt av alle sine noter. Foto: NTB
SPRAY PARFYME HER: Ifølge eksperten vil en dæsj parfyme bak ørene, bak knærne og i håret gjøre at duften skal få en helhetlig effekt av alle sine noter. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Hvordan påfører du parfymen din? Selv sprayer jeg den lett rundt nakken og på håndleddet. Ofte gnir jeg også håndleddene sammen, for i hodet mitt har jeg fått for meg at det gir maksimal effekt!

Men slik er det jo faktisk ikke.

Etter hva jeg har skjønt så jobber det faktisk mot sin hensikt. Hudpleier Anne Kathrine Hansen har nemlig tidligere sagt til KK at parfymen ikke får brukt sin fulle funksjon dersom man gjør dette.

- Ved gni håndleddene sammen knuser og overoppheter du duftnotene slik at de ikke får utviklet seg riktig.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prøv bak knærne

Noen velger også å spraye parfymen på klærne sine, men heller ikke dette er helt optimalt. Det som derimot er optimalt - som man kanskje ikke skulle tro - er bak kneet.

- Det kan være lurt å prøve det ut bak ørene, bak knær og til og med i håret for at duften skal få en helhetlig effekt av alle sine noter. Husk bare at du ikke bruker for mye parfyme, men fordeler mengden på flere områder. På denne måten vil den vare lengre, har Hansen tidligere sagt til KK.

Skjønnhetsekspert Tone Skipa skriver på bloggen sin at dette trikset selvfølgelig egner seg best når du har på skjørt eller kjole. Hun nevner også duften ikke vil være like konstant slik det kan bli når du sprayer for mye i halsen.

«Kluet er at når du går bortover gulvet eller veien vil skjørtet vifte parfymeduften bak deg som et lett slør, ja egentlig som et ekstra fottrykk.»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer