Camille Charriere

Sprit opp antrekket med oransje

Streetstyle-stjerne Camille Charrière sverger til denne fargen i år.

ORANSJE: Vi har falt like pladask for oransje som Camille Charriere! Foto: Skjermdump / Instagram / @camillecharriere
ORANSJE: Vi har falt like pladask for oransje som Camille Charriere! Foto: Skjermdump / Instagram / @camillecharriere Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da KK.no var i København for moteuken, møtte vi den franske it-jenta Camille Charrière på det trendy lunsjstedet Atelier September. Vi tok en liten prat med den superkule (og veldig hyggelige) dama, som for øvrig har en halv million følgere på Instagram, og vi skjønte raskt hvilken farge hun sverger til denne sesongen.

På bordet ligger en veske i en skikkelig sterk oransjefarge, rett ved siden av to smilende egg hun skal spise før det bærer rett videre til neste visning.

- Jeg elsker å bruke tilbehør og plagg i en sterk, oransjefarge - gjerne sammen med mørke antrekk. Det er så kult! Sterk, sterk oransje. Jeg er veldig gira på oransje nå, ler hun.

Hennes entusiasme for oransje har fått oss helt hekta også! Ikke bare får den oss i bedre humør, men som Camille sier; det tilfører antrekket det lille ekstra det ofte trenger. Selv kommer jeg aldri til å slutte å bruke sorte antrekk, men det kunne ha trengt et lite løft i ny og ne. Derfor skal jeg teste ut oransje denne sesongen - vil du prøve også?

Vi har funnet noen våre favoritter, både plagg og tilbehør, i en den sterke, deilige fargen, og lagt dem i bildekollasjen under. Kombiner det gjerne med noen kule lakkplagg - det er superhot akkurat nå. Vil du lese resten av det inspirerende intervjuet med Camille Charrière, kan du gjøre det her!

LES OGSÅ: Våre favorittkolleksjoner så langt fra New York Fashion Week

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer