Camille Charriere

Sprit opp antrekket med oransje

Streetstyle-stjerne Camille Charrière sverger til denne fargen i år.

ORANSJE: Vi har falt like pladask for oransje som Camille Charriere! Foto: Skjermdump / Instagram / @camillecharriere
ORANSJE: Vi har falt like pladask for oransje som Camille Charriere! Foto: Skjermdump / Instagram / @camillecharriere Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da KK.no var i København for moteuken, møtte vi den franske it-jenta Camille Charrière på det trendy lunsjstedet Atelier September. Vi tok en liten prat med den superkule (og veldig hyggelige) dama, som for øvrig har en halv million følgere på Instagram, og vi skjønte raskt hvilken farge hun sverger til denne sesongen.

På bordet ligger en veske i en skikkelig sterk oransjefarge, rett ved siden av to smilende egg hun skal spise før det bærer rett videre til neste visning.

- Jeg elsker å bruke tilbehør og plagg i en sterk, oransjefarge - gjerne sammen med mørke antrekk. Det er så kult! Sterk, sterk oransje. Jeg er veldig gira på oransje nå, ler hun.

Hennes entusiasme for oransje har fått oss helt hekta også! Ikke bare får den oss i bedre humør, men som Camille sier; det tilfører antrekket det lille ekstra det ofte trenger. Selv kommer jeg aldri til å slutte å bruke sorte antrekk, men det kunne ha trengt et lite løft i ny og ne. Derfor skal jeg teste ut oransje denne sesongen - vil du prøve også?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer