Trendalarm!

Sprit opp antrekket med tofargede plagg

Se etter kåper, blazere, bukser og sko med den kule effekten!

HOT, HOT, HOT: Plagg i to forskjellige farger er i vinden nå. Foto: NTB Scanpix
HOT, HOT, HOT: Plagg i to forskjellige farger er i vinden nå. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sesongens moteuker er forbi og vi har tatt en titt på det meste fra catwalken, men også på gaten. Streetstyle er blitt en viktig del av moteprofilenes opphold under de ulike moteukene.

De bytter om gjerne mellom hver visning, og dermed får vi også se en rekke inspirerende antrekk. Noe vi la spesielt mye merke til denne sesongen, var tofargede plagg.

Det stemmer! Noen av årets hotteste plagg er sammensatt av to kontrastfarger. Men at et plagg kommer i flere farger, er selvfølgelig ingen nyhet. «Colorblocking», og generell sammensetning av farger, er noe vi stadig vekk ser i motebildet, men da ser vi ofte et hav av farger i ett og samme plagg. I år er den mer roet ned og mer symmetrisk.

De fleste plaggene er nemlig delt på midten med hver sin farge på hver sin side. Vi har sett svært mange jakker av dette slaget både på gaten og på Instagram.

Men noe som får mer og mer oppmerksomhet er tilbehøret. Her er det skoene som er mest fremtredende. Dette er en super måte å tilføre antrekket det lille ekstra! Dersom du er ute etter noe ekstra spesielt, kan du se på hva den norske moteprofilen Maren Schia har gått for. Et par jeans hvor ett bein er i lys denim og den andre mørk? Vi elsker!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selvfølgelig har kjedebutikkene og designerne lagt merke til den voksende trenden. Under kan du se et lite utvalg av hva vi fant da vi kikket rundt på de ulike nettbutikkene. Vi har en følelse av at vi kommer til å se mye mer framover.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer