Sminke:

Startet Kendall Jenner en ny eyeliner-trend her?

Sminken hun brukte under People's Choice Award har fått massiv oppmerksomhet!

KENDALL JENNER: Modellen er ikke fremmed for å teste ut nye sminketrender. Foto: Scanpix
KENDALL JENNER: Modellen er ikke fremmed for å teste ut nye sminketrender. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

11. november gikk People's Choice Award av stabelen, og nesten hele Kardashian/Jenner-klanen hadde tatt turen til prisutdelingen. Det kan jo selvfølgelig ha noe med at de vant prisen for beste realityshow den kvelden - samt at familiemedlem Khloe Kardashian (34) stakk av med årets reality-stjerne.

Som alltid hadde jentene tatt på seg finstasen. Prisvinner Khloe hadde på seg en fotsid, hvit kjole, mamma Kris Jenner (63) sto på scenen i et heltsvart antrekk toppet med svarte solbriller, Kim Kardashian (38) hadde valgt et kroppsnært antrekk med striper, Kourtney Kardashian (39) gikk for en svart dress med blondetopp, og Kendall Jenner (23) hadde valgt et helsvart antrekk med sprek øyesminke til!

LES OGSÅ: Ny skjønnhetstrend herjer på Instagram!

Fra venstre: Kendall Jenner, Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Kris Jenner og Kourtney Kardashian. Foto: Skjermdump fra Youtube: E! Red Carpet & Award Shows
Fra venstre: Kendall Jenner, Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Kris Jenner og Kourtney Kardashian. Foto: Skjermdump fra Youtube: E! Red Carpet & Award Shows Vis mer

Til prisutdelingen hadde nemlig makeupartist Mary Phillips og Kendall selv funnet ut av at de skulle leke seg litt. Til Refinery29 forteller Phillips at de ønsket en ung og morsom eyeliner som kunne minne om kunst.

- Kendall og jeg bestemte hvordan det skulle se ut og hvor eyelineren skulle plasseres. Jeg ønsket å bryte opp den klassiske lengden på eyeliner og legge den i tre forskjellige seksjoner rundt øyet.

LES OGSÅ: Har du testet «featherbrows» før?

SPREK EYELINER: Kendall Jenners grønne eyeliner har fått massiv oppmerksomhet. Foto: Skjermdump fra Instagram @maryphillips
SPREK EYELINER: Kendall Jenners grønne eyeliner har fått massiv oppmerksomhet. Foto: Skjermdump fra Instagram @maryphillips Vis mer

For mange kan nok denne eyelinerlooken se mer uferdig ut, men allerede har folk plukket opp den voksende trenden. På Instagramkontoen sin oppfordret makeupartist Mary Phillips følgerne sine til å dele bilder av at de legger en lignende eyeliner. Og det har de!

«(...) Jeg ble så glad for å se at @maryphillips og @kendalljenner ga abstrakt kunst nytt liv i makeupverdenen. SMINKE ER KUNST og ansiktet vårt er et lerret», skriver makeupartist-studenten Lauren Esposito på Instagram til et bilde av hennes måte å legge en slik eyeliner på.

LES OGSÅ: 4 november-antrekk vi har funnet på Instagram

- Eyelinertrenden har definitivt kommet hit

Makeupartist og skjønnhetsblogger Tone Skipa forteller til KK at det fremdeles er svart eyeliner som går igjen, men at det er mange som utforsker trenden om dagen.

- Ja, eyelinertrenden har definitivt kommet hit. Jeg ser stadig folk som bruker eyeliner - også til hverdags.

Skipa forteller at hun ser spesielt mye av den kraftige, blå eyelineren. Denne kunne vi også se på catwalken under moteuken.

Startet Kendall Jenner en ny eyeliner-trend her?

- Plomme er også en farge som er i trendbildet, men jeg har ikke sett den bli brukt så mye. Frem mot julebordsesongen er det liner i gull og sølv som gjelder, og som er fint å kombinere sammen med svart.

Makeupartisten forteller at Kendall Jenners måte å bruke eyeliner på er blitt brukt på catwalken en god del de siste årene.

- Men det tar jo litt tid før man tenker at det faktisk er kult! Det er en såkalt statement å legge lineren på, og det er en måte å vise individualitet på. Jeg tror ikke dette er en trend som kommer til å ta helt av i Norge, men de som synes at sminke er gøy vil nok teste dette.

Startet Kendall Jenner en ny eyeliner-trend her?

Skulle du være interessert i å teste ut eyeliner denne sesongen, men samtidig ikke ta den helt ut som Kendall Jenner gjorde under People's Choice Award, har Skipa et tips:

- En måte å teste ut denne trenden på en nedtonet måte, er å bruke julens gull- og sølvtoner. Da kan man kjøre på med lepper i sesongens rødoransje, plomme eller klassisk rød i tillegg!

LES OGSÅ: Hva slags plagg er dette, Kendall?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer