Bli ny:

- Stilen min er for kjedelig!

Micaela er en sporty og spontan dame som ønsket seg en ny stil som står bedre til personligheten hennes. Det fikk hun!

BLI NY: Micaela ble ny med KK! FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Micaela ble ny med KK! FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Stilen min er sporty og avslappet. Jeg går mye i svart, hvitt og grått, og føler generelt at klærne mine er litt kjedelige. Liker at de ulike plaggene er enkle å kombinere, men vil gjerne ha en mer spennende stil. I tillegg ønsker meg hverdagsfine antrekk jeg kan bruke på møter der jeg representerer jobben min, sier Micaela (45) til KK.

I skapet hennes er det mye forskjellig, både når det kommer til stiler og type plagg. De to svenske damene Amanda Schulman og Isabella Löwengrip har stiler som inspirerer Micaela.

- Min naturlige hårfarge er mørk blond, og sist jeg var hos frisøren, stripet jeg det lysere. Jeg er villig til å farge håret og klippe det litt i dag, men ønsker ikke veldig kort.

Micaela Van Aller:

  • Alder: 45 år
  • Høyde: 173 cm
  • Størrelse: 40/42
  • Hjemsted: Oslo
  • Sivilstatus: Gift
  • Yrke: Kosmetisk sykepleier

Til vanlig bruker hun maskara og foundation, og morgenrutninen hennes tar om lag 20 minutter. Til fest går det opp mot en time.

- Det jeg er mest fornøyd med, må være øynene mine. Jeg er aktiv, spontan og glad. Jobber mye, og ellers er jeg glad i å være sammen med familien min og venner. Begynte å trene for et par måneder siden, og om vinteren kjører jeg slalåm.

Se bildene nederst i saken!

Stiltips:

Micaela ønsket seg en ny og mer spennende stil som samtidig er anvendelig. Vi fant fram en kul bukse med detaljer som gjør antrekket oppdatert. I tillegg fant vi culotter og tilbehør som hever stilen. Når du har noen plagg som gjør litt ekstra ut av seg, er det supert å ha noen gode basisplagg som kan kombineres med blikkfangene. Svart og grått er aldri feil, men Micaela kler også beige, blått og rosa veldig godt. Spesielt med sin nye, kalde hårfarge er disse nyansene lekre.

Dette har hun på seg: strikkegenser (kr 2200, By Malene Birger), jeans (kr 3300 Rag & Bone), clutch (kr 700, Saddler), pumps (kr 1200, Unisa), armbånd (kr 1200) og ring (kr 1100, begge fra Kate Spade). Bluse (kr 2000, Sand), culotter (kr 1500, Creative Collective) og pumps (kr 600, Tamaris).

Hårtips:

Michaelas hårfarge er blitt litt for gyllen for hudtonen hennes, så vi oppdaterte både fargen og klippen. Vi klippet en lang bob, og tynnet ut håret mot tuppene for å få en tidsriktig form. Håret ble farget i en kaldere nyanse av blond for å matche hennes naturlige farger bedre. For å holde fargen vedlike burde hun bruke en sølvsjampo, som motvirker gulskjær. Vi stylet håret med en rettetang. Ved å bruke den riktig får du et mer tilfeldig og moderne preg på krøllene enn ved bruk av krølltang. Vi avsluttet med hårspray med medium hold.

Sminketips:

Micaela har gyllen hud med røde partier. Vi ville få fram de klare, vakre øynene hennes. Vi startet med et pudder som demper rødhet i huden. Så gikk vi over med en pudderbasert mineralfoundation før vi la på mørk pudder og highlighter. På øynene gikk vi for en lys skygge som framhever øynene. Vi rammet inn blikket med en mørkebrun eyeliner og avsluttet med maskara. På leppene la vi en rød lipliner og en lyserosa leppestift. Når de blandes sammen, vil de skape dybde og en fin farge.

Foto: Astrid Waller. Styling: Cornelia Brunasso. Hår: Nina Miljanic. Makeup: Kim Hong Luong

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer