Bli ny:

- Stilen min er for traust

Karin drømte om en mer spennende hverdagsstil som er voksen uten å være kjedelig.

BLI NY: Slik så Karin ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Karin ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg synes at det var på tide å finne en mer passende stil til meg selv. Klærne mine er ganske kjedelige, det går mye i svart og mørkeblått hos meg. Liker at uttrykket er passe avslappet, men det blir fort litt traust. Ønsker meg en mer voksen hverdagsstil som er klassisk uten å være kjedelig. Gunhild Stordalen har en stil som inspirerer meg veldig!

- Smilet og øynene mine er det jeg er mest fornøyd med ved utseende mitt. Høyden er jeg derimot ikke like begeistret for. Jeg bruker om lag 40 minutter på badet om morgenen, og mellom én og halvannen time til fest.

- Av makeup bruker jeg foundation, highlighter, concealer, maskara og lipgloss. Sist jeg var hos frisøren, er rundt et halvt år siden. Da klippet jeg meg. I dag er jeg villig til å endre både frisyre og farge for å få et nytt preg.

LES OGSÅ: - Jeg vil være gjennomført og stilig

Stiltips!

- Karin har en flott figur som kler det meste. Hun ville ha en klassisk stil som ikke ble for kjedelig. For å løfte antrekkene og jukse seg til litt ekstra høyde, er kraftige hæler på skoene et godt valg. Karin kan gjerne dra på med innslag av sterke farger og forskjellige materialer for å sprite opp antrekkene sine. Hvis hun bytter ut jeansen med en skinnbukse, blir uttrykket mer rocka, sier Afaf Ali, som er stylist.

Et godt tips! En T-skjorte med print og en fargesterk blazer gjør stilen mindre streng og formell.

LES OGSÅ: Slik kler du deg varmest mulig

KARIN HAR PÅ SEG: Blazer (kr 3200) og T-skjorte ( kr 500, begge fra Whyred), skinnbukse (kr 5199, Designers Remix) og sandaler (kr 1300, Unisa). FOTO: Astrid Waller
KARIN HAR PÅ SEG: Blazer (kr 3200) og T-skjorte ( kr 500, begge fra Whyred), skinnbukse (kr 5199, Designers Remix) og sandaler (kr 1300, Unisa). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips!

- Vi ville gi Karin en farge og klipp som matcher hennes kule personlighet. Vi klippet bort den lange boben til fordel for en kortere og mer rufsete frisyre som står i stil med hennes sprudlende og glade vesen. Lengdene ble lysnet og farget i en beige tone som frisker opp håret og gir en røffere look. Håret er fønet med volumspray for å gi tykkelse og hold, deretter gikk vi over med en krølltang for å gi bevegelse og tekstur, sier Nina Miljanic, som er frisør.

LES OGSÅ: 14 gensere du kan bruke nå og i sommer

KARIN HAR PÅ SEG: Kjole (kr 1900, Tiger of Sweden), øredobber (kr 200, Pilgrim), armbånd (kr 400 pr. stk., Syster P) og sandaler (kr 1300, Unisa). FOTO: Astrid Waller
KARIN HAR PÅ SEG: Kjole (kr 1900, Tiger of Sweden), øredobber (kr 200, Pilgrim), armbånd (kr 400 pr. stk., Syster P) og sandaler (kr 1300, Unisa). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Sminketips!

- Karin har nydelige, grønne øyne som vi framhevet med riktig farge på øyeskyggen. Karin har kombinasjonshud som er tørr i kinnene og blank i pannen. Vi la en fuktighetsgivende primer i kinnene og en mattende variant på de mer oljete partiene. Et tynt lag med utjevnende foundation som også gir glød, gir en naturlig og frisk hud. Vi toppet basen med bronzer og rouge for å gi farge til ansiktet. På øynene la vi to nyanser av beige på lokket og en grønntone i globallinjen som trekker fram øyenfargen hennes. Langs vippekanten gikk vi over med en tynn eyeliner og laget en liten vinge ytterst, sier Moa Evelina Larsson, som er makeupartist.

Et godt tips! Den lille sorte funker alltid! Rock opp stilen med kraftige hæler og mørk neglelakk.

ETTER: Sjekk så flott Karin ble etter hun ble ny! FOTO: Astrid Waller
ETTER: Sjekk så flott Karin ble etter hun ble ny! FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: Nå kan du spraye på neglelakken!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer