Bli ny

- Stilen min er på grensen til lurvete

Anette beskriver seg selv som en lykkepille, så vi ville gi henne en kul stil som kler personligheten hennes.

BLI NY: Slik så Anette ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Anette ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Jeg vil ha en dag som bare er for meg, være litt egoistisk og ha det gøy. Og jeg kan ingenting om hår og sminke, så jeg trenger lærdom! Stilen min er slapp, på grensen til lurvete, vil jeg si. Jeg har mest arvetøy, så jeg bruker som regel det jeg får. Liker at klærne mine er behagelige, men er ikke så fornøyd med at de er slitte og slitne. Jeg vil ha antrekk som jeg kan gå i når jeg er ute blant folk. I klesskapet mitt er det nemlig godt og blandet, og mye rart. Skulle ønske jeg hadde en mer konkret stil. Emma Watson har en elegant stil som jeg lar meg inspirere av.

- Husker ikke sist jeg var hos frisøren, det er fortsatt mamma som klipper håret mitt. Jeg bruker ikke mer enn tre minutter på badet om morgenen, men kan gjerne bruke en halvtime før fest. Og jeg er fornøyd med utseende mitt og synes at jeg er pen. Før jeg fikk barn, fikk jeg ofte høre at jeg kunne vært modell.

Anette Ramsås

Alder: 28 år
Høyde: 171 cm
Størrelse: 36
Hjemsted: Skien
Sivilstatus: Gift, to barn
Yrke: Hjemmeværende

LES OGSÅ: Minimalistisk stil: Sjekk ut disse jentene for inspirasjon

STILTIPS!

- Anette gjemte seg bak for store klær. Bak de store plaggene skjulte det seg en perle av en figur, og vi ville framheve alt Anette har skjult altfor lenge. Hun er karismatisk og morsom, og trengte en selvtillitboost, samt bekreftelse på at det er helt lov å kle seg pent og føle seg vakker. Hun har et ungt og friskt preg som vi spilte på i stylingen. Dette kler Anette veldig godt, og hun følte seg vel for første gang på lenge, sier Afaf Ali, som er stylist.

LES OGSÅ: Det er spesielt én ting som er viktig hvis du har fet hud

ANETTE HAR PÅ SEG: Silkekjole (kr 8400, Ganni) og pumps (kr 1900, Alexa Chung). FOTO: Astrid Waller
ANETTE HAR PÅ SEG: Silkekjole (kr 8400, Ganni) og pumps (kr 1900, Alexa Chung). FOTO: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS!

- Anette kler en kort og kul frisyre med masse personlighet. Anette hadde en lengre lugg og en gradert nakke som har vokst ut og mistet formen litt. Etter å ha snakket sammen fant vi ut at vi skulle gå for en kort pixie-frisyre. Klippen er ekstra trendy nå, men er samtidig en klassiker. Denne frisyren er enkel å style, noe som passer bra til Anettes livsstil. Vi gikk for en kald, blond farge som virkelig får øynene hennes til å lyse opp. Av styling valgte vi saltvannsspray og en matt krem for å definere formen, sier Sanya Keranen, som er frisør hos Nikita.

LES OGSÅ: 5 frisyrer vi vurderer denne våren

ANETTE HAR PÅ SEG: T-skjorte (kr 500) og pumps (kr 1900, begge fra Alexa Chung) og skjørt (kr 400, Zara). FOTO: Astrid Waller
ANETTE HAR PÅ SEG: T-skjorte (kr 500) og pumps (kr 1900, begge fra Alexa Chung) og skjørt (kr 400, Zara). FOTO: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS!

- Anette har nydelige øyne vi ville få fram. Anette har tørr hud, så vi la en fuktighetsgivende foundation uten å bruke settingpudder over. Foundation vil se finere ut uten pudder på tørrere hudtyper. Har du en fet eller kombinert hud, er som regel settingpudder å foretrekke. Vi formet ansiktet ved å legge solpudder i et 3-tall fra panne via kinnbein til kjevebein. Rouge la vi på kinnene og videre opp mot tinningene, samt lett over nesen for et friskt preg. Lys highlighter med skimmer sørget for glødende hud. Denne legger du på det høyeste punktet på kinnbeinet, samt på nesebeinet, under brynet og i amorbuen. Anette har nydelige, blå øyne, så for å framheve disse farget vi brynene mørkere og nappet formen. Mer farge på brynene gjorde at ansiktstrekkene ble mer definerte, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: Her er solkremene kjendisene sverger til

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer