Bli ny:

- Stilen min vil jeg kalle typisk for småbarnsmødre, med olabukse og en enkel genser

Helene har hatt en skikkelig opprydning i garderoben, og vil nå ha klær som er både elegante, kule og komfortable.

BLI NY: Helene (32) ble ny med KK. Se bilder i saken. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Helene (32) ble ny med KK. Se bilder i saken. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stilen min vil jeg kalle typisk for småbarnsmødre, med olabukse og en enkel genser. Håret i en dott. Skeier innimellom ut med skjørt på kontoret på fredager. Har akkurat laget mitt eget walk-in-closet. I den forbindelse hadde jeg en gjennomgang av garderoben ved hjelp av Marie Kondo på Netflix. Har kvittet meg med klær fra studietiden og størrelser som ble innkjøpt før to barn kom til verden. Det er ikke mye igjen i garderoben nå, for å si det slik.

Jeg kunne gjerne vært mer elegant, kul og fransk i klesstilen. Jeg savner farger og gode snitt. Blir inspirert av hvordan Camilla Pihl, Maria Mena og FargeDagny (Dagny Thurmann-Hoelseth) kler seg. Liker fargebruken og at de ser så elegante og komfortable ut.

Jeg holder meg i aktivitet, men trener ikke på treningsstudio. Får mye dekket gjennom gårdsarbeid, ellers liker jeg godt å jogge eller gå en tur med noe på øret. Hverdagen består av barn, jobb og husarbeid. Ellers krever fjøset sitt, spesielt i enkelte perioder, siden vi har en ganske stor sauebesetning. For eksempel er det lamming mellom 20. april og 20. mai. Det krever mye innsats fra hele storfamilien døgnet rundt.

Stiltips

- Helene ville bruke mer farger og nye snitt på klær, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

  • Blått er lekkert til hår- og hudtonen hennes. Vi har gått for en pastellblå topp som kler henne kjempegodt.
  • Både peplumtoppen og den røde, prikkete kjolen er superfeminine plagg som gjør stilen mer pyntet. For å tone ned antrekkene til hverdags er jeans og skinnjakke perfekt.
  • Jeans med rette bein som slutter ved ankelen, gir et kult og oppdatert preg til antrekket.
ETTER: Topp (kr 4700, Victoria Beckham), jeans (kr 900, Lee), veske (kr 700, InWear) og sko (kr 2195, Flattered). Tips! En peplumtopp skaper fin fasong. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Topp (kr 4700, Victoria Beckham), jeans (kr 900, Lee), veske (kr 700, InWear) og sko (kr 2195, Flattered). Tips! En peplumtopp skaper fin fasong. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Helene har et fantastisk hår med naturlig rødfarge og noen lyse striper i lengdene, sier Sanya Keränen, som er frisør hos Nikita.

  • Helene både kler og trives godt med hårfargen sin, så vi bestemte oss for å framheve den enda mer med to varme nyanser. Den nye og noe dypere tonen får fram øynene hennes og passer godt til hudtonen hennes.
  • Hun har tykt hår med grove hårstrå og bevegelse, noe som gjør at det fort kan bli brusete. Vi valgte å beholde lengden og bare stusse tuppene. Vi klipte fram mer tekstur for å understreke hennes naturlige krøller og for å fordele volumet.
  • Helene har en oval ansiktsform, så hun kler lugg godt. Håret hennes er superfint både med krøller og når det er rett, det viktigste er å tilføre fuktighet for å unngå krus.
Skinnjakke (kr 3700, Samsøe & Samsøe), kjole (kr 1300, Karen by Simonsen) og veske (kr 1300, Markberg). Tips! En kort skinnjakke er perfekt over kjoler og skjørt. FOTO: Astrid Waller
Skinnjakke (kr 3700, Samsøe & Samsøe), kjole (kr 1300, Karen by Simonsen) og veske (kr 1300, Markberg). Tips! En kort skinnjakke er perfekt over kjoler og skjørt. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Helene har fin hud, og ønsket tips for ikke å bli blank i huden utover dagen, sier Stine Brovold, som er makeupartist, hos Nikita.

  • Pudderfoundation jevner ut uten å dekke for mye, og passer godt til hud som kan bli blank.
  • Vi farget brynene for å sørge for at de står godt til hennes nye hårfarge.
  • Grønntoner på øyeskyggen er lekkert til Helenes blå øyne og røde hår. Vi la en lys nyanse med skimmer over hele lokket og en mørkere og mattere skygge mot ytterkanten av øyet for å ramme inn blikket. Litt rouge og en frisk gloss på leppene er alt som skal til for å fullføre looken.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Om det er hårløse partier i brynet, kan du enkelt fylle inn med en brynspenn. Da er det fint å tegne små streker i samme retning som hårene vokser, slik at de oppleves som hårstrå.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. For en dusere forming av brynet kan du bruke brynsskygge. Skyggene er laget slik at de fester seg både i brynshårene og i huden under, uten å smitte av.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Bruk en brynsgelé for å gre brynene og holde dem på plass. Det finnes varianter med farge eller helt transparente som bare gir hold.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer