BLI NY: Helene (32) ble ny med KK. Se bilder i saken. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Helene (32) ble ny med KK. Se bilder i saken. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

- Stilen min vil jeg kalle typisk for småbarnsmødre, med olabukse og en enkel genser

Helene har hatt en skikkelig opprydning i garderoben, og vil nå ha klær som er både elegante, kule og komfortable.

Publisert

Helene Amblie Solerød:

Alder: 32 år
Høyde: 171
Størrelse: M
Hjemsted: Harpefoss i Sør-Fron
Sivilstatus: Samboer, to sønner på 4 og 7 år

Stilen min vil jeg kalle typisk for småbarnsmødre, med olabukse og en enkel genser. Håret i en dott. Skeier innimellom ut med skjørt på kontoret på fredager. Har akkurat laget mitt eget walk-in-closet. I den forbindelse hadde jeg en gjennomgang av garderoben ved hjelp av Marie Kondo på Netflix. Har kvittet meg med klær fra studietiden og størrelser som ble innkjøpt før to barn kom til verden. Det er ikke mye igjen i garderoben nå, for å si det slik.

Jeg kunne gjerne vært mer elegant, kul og fransk i klesstilen. Jeg savner farger og gode snitt. Blir inspirert av hvordan Camilla Pihl, Maria Mena og FargeDagny (Dagny Thurmann-Hoelseth) kler seg. Liker fargebruken og at de ser så elegante og komfortable ut.

Jeg holder meg i aktivitet, men trener ikke på treningsstudio. Får mye dekket gjennom gårdsarbeid, ellers liker jeg godt å jogge eller gå en tur med noe på øret. Hverdagen består av barn, jobb og husarbeid. Ellers krever fjøset sitt, spesielt i enkelte perioder, siden vi har en ganske stor sauebesetning. For eksempel er det lamming mellom 20. april og 20. mai. Det krever mye innsats fra hele storfamilien døgnet rundt.

Stiltips

- Helene ville bruke mer farger og nye snitt på klær, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

ETTER: Topp (kr 4700, Victoria Beckham), jeans (kr 900, Lee), veske (kr 700, InWear) og sko (kr 2195, Flattered). Tips! En peplumtopp skaper fin fasong. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Topp (kr 4700, Victoria Beckham), jeans (kr 900, Lee), veske (kr 700, InWear) og sko (kr 2195, Flattered). Tips! En peplumtopp skaper fin fasong. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Helene har et fantastisk hår med naturlig rødfarge og noen lyse striper i lengdene, sier Sanya Keränen, som er frisør hos Nikita.

Skinnjakke (kr 3700, Samsøe & Samsøe), kjole (kr 1300, Karen by Simonsen) og veske (kr 1300, Markberg). Tips! En kort skinnjakke er perfekt over kjoler og skjørt. FOTO: Astrid Waller
Skinnjakke (kr 3700, Samsøe & Samsøe), kjole (kr 1300, Karen by Simonsen) og veske (kr 1300, Markberg). Tips! En kort skinnjakke er perfekt over kjoler og skjørt. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Helene har fin hud, og ønsket tips for ikke å bli blank i huden utover dagen, sier Stine Brovold, som er makeupartist, hos Nikita.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Om det er hårløse partier i brynet, kan du enkelt fylle inn med en brynspenn. Da er det fint å tegne små streker i samme retning som hårene vokser, slik at de oppleves som hårstrå.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. For en dusere forming av brynet kan du bruke brynsskygge. Skyggene er laget slik at de fester seg både i brynshårene og i huden under, uten å smitte av.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Bruk en brynsgelé for å gre brynene og holde dem på plass. Det finnes varianter med farge eller helt transparente som bare gir hold.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer