Bli ny:

- Stilen min vil jeg kalle typisk for småbarnsmødre, med olabukse og en enkel genser

Helene har hatt en skikkelig opprydning i garderoben, og vil nå ha klær som er både elegante, kule og komfortable.

BLI NY: Helene (32) ble ny med KK. Se bilder i saken. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Helene (32) ble ny med KK. Se bilder i saken. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stilen min vil jeg kalle typisk for småbarnsmødre, med olabukse og en enkel genser. Håret i en dott. Skeier innimellom ut med skjørt på kontoret på fredager. Har akkurat laget mitt eget walk-in-closet. I den forbindelse hadde jeg en gjennomgang av garderoben ved hjelp av Marie Kondo på Netflix. Har kvittet meg med klær fra studietiden og størrelser som ble innkjøpt før to barn kom til verden. Det er ikke mye igjen i garderoben nå, for å si det slik.

Jeg kunne gjerne vært mer elegant, kul og fransk i klesstilen. Jeg savner farger og gode snitt. Blir inspirert av hvordan Camilla Pihl, Maria Mena og FargeDagny (Dagny Thurmann-Hoelseth) kler seg. Liker fargebruken og at de ser så elegante og komfortable ut.

Jeg holder meg i aktivitet, men trener ikke på treningsstudio. Får mye dekket gjennom gårdsarbeid, ellers liker jeg godt å jogge eller gå en tur med noe på øret. Hverdagen består av barn, jobb og husarbeid. Ellers krever fjøset sitt, spesielt i enkelte perioder, siden vi har en ganske stor sauebesetning. For eksempel er det lamming mellom 20. april og 20. mai. Det krever mye innsats fra hele storfamilien døgnet rundt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer