Bli Ny Med Kk

Stilett-trening

Hege (34) er snekker og vant til å balansere i høyden. De nye hælene ble likevel en utfordring.

ETTER: «Guttene på jobben syntes jeg var blitt den baben.»
ETTER: «Guttene på jobben syntes jeg var blitt den baben.» Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lise Austin (Hår: Alex Frisør v/Anita. Makeup: Karen Eriksen.)


PERSONLIGE DATA
Navn: Hege Anne Høgås
Alder: 34
Bosted: Harstad
Sivil status: Samboer, ett barn
Yrke: Snekkerlærling
Høyde: 165 cm
Størrelse: 38
Interesser: Friluftsliv, trening, familie og venner

Som snekkerlærling har Hege Anne Høgås lært seg kunsten å balansere på høye tak. Det er imidlertid med flate sko, høye hæler er hun mindre vant med.
34-åringen er sprudlende og aktiv, og ønsker også å beholde sin sporty stil. Det skal hun få lov til, vi skal bare gjøre den litt mer elegant og feminin. Det var søsteren som skrev til KK på vegne av Hege. Hun var mest opptatt av håret og skrev av «Hege har langt hår, og tar fortsatt permanent. Jeg har forsøkt og fortelle henne at hun ikke trenger å ta permanent på så tykt hår, og at hun kan ha det langt selv om hun klipper det opp og litt kortere.» Selv forteller Hege at sist gang hun fikk permanent, ble håret ødelagt og mye måtte klippes bort. Problemet er bare at hun aldri har funnet en frisyre god nok til å erstatte permanenten. Det skal KK gjøre noe med.

Heges antrekk på bildet i toppen består av en offhvite strikkegenser med rund hals (kr 100) til brun vest med bredt belte som markerer midjen (kr 400, begge fra Vero Moda). Knekorte stretchjeans, perfekt lengde og passform til Hege (kr 800, Mexx). Høye snørestøvler med glidelås i siden (kr 1200, Bianco).

KLESTIPS
Hege har en trent kropp og bør ikke skjule den ved å bruke gensere og jakker som er altfor store, og som bare gjør henne kortere enn hun er. Hun kan godt ha korte bukser, men de bør ikke være for store. For å få litt ekstra høyde kan Hege gjerne bruke sko med hæler, spesielt til fest. Hvitt, grått og blått er flotte farger til Hege og blandingen av feminint og røft passer henne perfekt, noe bildet hvor hun har på seg chiffonskjørt og jeansjakke er et godt eksempel på.

SMINKETIPS
Mange er ikke klar over hvor mye øyebryn kan gjøre for et ansikt. De er som en ramme og framhever øyet. Fargen på brynene er også viktig. Heges bryn var veldig lyse og ikke nappet i fasong. Makeupartisten velger derfor å nappe brynene hennes i fasong. Hvor lange brynene bør være finner du ut ved å legge en blyant inn til nesevingen og til ytterste del av øyet. Er du usikker, gå og få dem nappet i en salong. Men pass på at de ikke nappes for smale. Fargen på brynene legges enklest på med en øyebrynsskygge. Ellers har vi valgt kalde farger, som hvit skygge på øyelokket og brunsvart i globallinjen. Vi har lagt kajal langs våtkanten, brukt vippetang og brunsvart maskara på vippene.

HÅRTIPS
Heges hår er for ødelagt til at KKs frisør anbefaler henne å avpermanentere. Det er de samme stoffene i begge prosessene, og hun råder derfor Hege til å kjøpe seg en rettetang som hun kan bruke til permanenten er vokst ut. Men husk det er viktig å bruke en god tang som ikke sliter på håret. Frisøren rettet ut håret før hun graderer og klipper ut passasjer, slik at håret faller inn mot hodet og jevner ut de store overgangene. Håret farges så for å dekke de små grå og for å få glans i håret. Den nye fargen gir også mer glød til ansiktet. Håret kan fortsatt settes opp og varieres. Det finnes også utallige produkter som retter ut håret.

FØR: Heges hår er for ødelagt til å la seg avpermanenteres.
FØR: Heges hår er for ødelagt til å la seg avpermanenteres. Vis mer
ETTER: «Guttene på jobben syntes jeg var blitt den baben.»
ETTER: «Guttene på jobben syntes jeg var blitt den baben.» Vis mer
Hjerter til ørene (kr 250, Arts & Crafts).
Hjerter til ørene (kr 250, Arts & Crafts). Vis mer
Jeansjakke med skinnkanter og et kroppsnært snitt (kr 700, CCDK), til asymmetrisk chiffonskjørt med dyretrykk (kr 600, Mexx). Støvletter med glidelås (kr 1300, Bianco) og kjede i halsen (kr 400, Arts & Crafts).
Jeansjakke med skinnkanter og et kroppsnært snitt (kr 700, CCDK), til asymmetrisk chiffonskjørt med dyretrykk (kr 600, Mexx). Støvletter med glidelås (kr 1300, Bianco) og kjede i halsen (kr 400, Arts & Crafts). Vis mer
Dette antrekket viser perfekt fram Heges flotte figur. Genser med sølvdekor (kr 200) over en singlet (kr 100) til bukse i smal kordfløyel (kr 500, alt fra Popin). Strikkejakke rundt skuldrene (kr 300, Vero Moda) og støvletter (kr 1300, Bianco).
Dette antrekket viser perfekt fram Heges flotte figur. Genser med sølvdekor (kr 200) over en singlet (kr 100) til bukse i smal kordfløyel (kr 500, alt fra Popin). Strikkejakke rundt skuldrene (kr 300, Vero Moda) og støvletter (kr 1300, Bianco). Vis mer
Belte med metall og skinn, som er med på å markere midjen (kr 400, Vero Moda).
Belte med metall og skinn, som er med på å markere midjen (kr 400, Vero Moda). Vis mer
Kjede som pynter opp (kr 700, Arts & Crafts).
Kjede som pynter opp (kr 700, Arts & Crafts). Vis mer
Sko med moderat hæl og liten sløyfe (kr 800, Bianco).
Sko med moderat hæl og liten sløyfe (kr 800, Bianco). Vis mer
Liten veske med skulderrem (kr 300, Mexx).
Liten veske med skulderrem (kr 300, Mexx). Vis mer
Lekkert armbånd med hjerte (kr 300, Arts & Crafts).
Lekkert armbånd med hjerte (kr 300, Arts & Crafts). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer