H&m

Stilig med god samvittighet

Kjøp dette H&M-skjerfet og gi et løft - både til antrekket og samvittigheten.

Skjerfet fra Hennes & Mauritz koster kun 98 kroner, hvorav 25 kroner vil gå til støtte for UNICEF. Løp og kjøp! Foto: H&M
Skjerfet fra Hennes & Mauritz koster kun 98 kroner, hvorav 25 kroner vil gå til støtte for UNICEF. Løp og kjøp! Foto: H&M Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
12. september kommer et nytt, spesialdesignet skjerf i norske Hennes & Mauritz-butikker. For hvert skjerf du kjøper, går 25 kroner til UNICEF, melder H&M i en pressemelding.Skjerfet er laget i økologisk bomull og er helt i tråd med høstens trender. Prisen er også overkommelig for de aller fleste: 98 kroner.
 • Tegnet trend fra H&M
 • H&M mot AIDS
 • Slik vil H&M kle deg i høst
 • Mot analfabetisme

  UNICEF-prosjektet som støttes heter «Sammen for barnebøker». Hjelpeorganisasjonen vil med de innsamlede midlene produsere og distribuere barnebøker på Madagaskar i kampen mot analfabetisme.På Madagaskar finnes det knapt barnebøker på lokalspråket. Det ønsker norske H&M og UNICEF å gjøre noe med. Nylig besøkte prinsesse Märtha Louise øya for å lansere en skrivekonkurranse blant landets forfattere. Av dem vil 20 plukkes ut til å skrive hver sin barnebok. Kleskjeden planlegger også flere butikkaktiviteter til inntekt for UNICEF. Før jul vil blant annet kundene tilbys å runde opp betalingen med et valgfritt beløp som vil gå til videre støtte av «Sammen for barnebøker».LES OGSÅ:
 • Se H&Ms nye jentekolleksjon
 • H&Ms nye stjernedesigner
 • kk.no testet Roberto Cavallis H&M-kolleksjon
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer