Samarbeidskolleksjon

Stilrene designsmykker

Maria Black og Designers Remix har sammen laget en smykkekolleksjon.

DESIGNSAMARBEID: Smykkedesigner Maria Black og Designers Remix har sammen laget en smykkekolleksjon som lanseres under Copenhagen Fashion Week og kommer i butikk 1. februar. Foto: Produsenten
DESIGNSAMARBEID: Smykkedesigner Maria Black og Designers Remix har sammen laget en smykkekolleksjon som lanseres under Copenhagen Fashion Week og kommer i butikk 1. februar. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nye designsamarbeid er alltid spennende, og i dag kom nyheten om at Designers Remix lanserer en ny samarbeidskolleksjon.

Tidligere har Designers Remix samarbeidet med Tone Damli, og nå er det den danske smykkedesigneren Maria Black som står for tur.

LES OGSÅ: Hvordan blir Olivia Palermos brudekjole?

Moderne, minimalistisk og stilrent

Smykkekolleksjonen har fått navnet «De Stijl Collection», og intensjonen er å ivareta den danske designarven, men likevel gjøre uttrykket veldig moderne, minimalistisk og stilrent.

Alle smykkene er laget i sølv, men har tre ulike finisher: rosé, mørkt og lyst sølv. Tanken er at ringene kan kombineres og mikses for å skape et mer unikt uttrykk.

Se en smakebit fra kolleksjonen her:


Resten av kolleksjonen vil bli lansert under moteuken i København som varer fra 28. januar til 2. februar. Totalt er det rundt 10 smykker i kolleksjonen, både ringer, smykker og øredobber. Priser fra 700-1200 kr, avhengig av hvilket materiale du velger.

Smykkene vil kunne kjøpes i nettbutikken til både Designers Remix og Maria Black, samt i deres flagship stores fra 1. februar.

LES OGSÅ: Stjal showet i sesongens it-farger

Stolte av kolleksjonen


- Det var en fornøyelse å jobbe med Maria. Vi hadde så mange av de samme ideene og var enige om hva som ville funke. Det var viktig for oss at kolleksjonen ble et møte mellom de to merkene våre. Maria er så talentfull, og jeg er veldig stolt over samarbeidskolleksjonen vi har laget sammen, sier Designers Remixs kreative leder, Charlotte Eskildsen.

- Det var veldig gøy å jobbe med Charlotte. Vi mikset hennes rene linjer med min sans for det litt mer lekne, og vi ville skape noe så enkelt at det nesten roper om oppmerksomhet. Jeg har så mye respekt for Designers Remix som merke og for Charlotte som designer, så jeg er virkelig stolt av å kunne presentere denne kolleksjonen, sier smykkedesigner Maria Black.

SAMARBEIDER: Kreativ leder for Designers Remix, Charlotte Eskildsen, og smykkedesigner Maria Black.
SAMARBEIDER: Kreativ leder for Designers Remix, Charlotte Eskildsen, og smykkedesigner Maria Black. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer