Jobbstil

Stiltipset med Darja: Vær først ute med den kule dresstrenden

KK.nos fashion editor anbefaler deg å gå for striper, sexy splitt og uventede kombinasjoner.

Foto: Jakob Landvik. Makeup: Hibo Musa. Styling/Modell: Darja Barannik. Stylingassistens: Xochitl Vavik
Foto: Jakob Landvik. Makeup: Hibo Musa. Styling/Modell: Darja Barannik. Stylingassistens: Xochitl Vavik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De maskuline plaggene har inntatt garderober verden over den siste tiden. Alt fra den herreinspirerte dressen til sko. Og det er flere og flere kvinner som foretrekker å gå i dress fremfor kjole. Selv bruker jeg ofte dress på jobb ettersom den er komfortabel, dekker over stumpen og sørger for et sofistikert antrekk på 1-2-3. Lettvint når jeg stresset mandag morgen og«ikke har noe å ha på meg».

Darja Barannik under moteuken i London 2015.  Foto: Diego Zuko
Darja Barannik under moteuken i London 2015. Foto: Diego Zuko Vis mer

Men hvorfor ender vi alltid opp med de samme sorte sigarettbuksene eller slengbuksene? Den klassiske hvite skjorten eller den trauste, sorte pologenseren under blazeren? For ikke å snakke om ankelbootsene fra Acne..?

Vel, under moteuken i London fikk jeg låne denne grå dressen fra Epilogue, og jeg simpelthen forelsket meg. Splitten på buksen er alfa omega, og til fest er de et annerledes og supersexy valg.

Ja, jeg har gått all in på dette antrekket (se bildene nederst i saken) -  Mønstermiks, ulike materialer, splitt, lag-på-lag – , you name it. Men, DU kan plukke antrekket fra hverandre og skape din egen stil – det er en god start.

Kle deg i dressen du allerede har, kjøp en leopardmønstret genser (eller et annet mønster), og bruk den under skjorten. Det gir antrekket mer personlighet og er en lekker detalj. 

Et annet tips er å mikse og matche ulike sett – den todelte dressen trenger absolutt ikke å matche. Det er helt moteriktig å både blande ulike farger, teksturer og mønstre. Skal du dra den androgyne stilen helt ut kan du kombinere et par lofars til dressen.

Vi må tørre mer. Det er ok å stikke seg ut i ny og ned. Eller hva, damer? 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer