Forsmak på vårmoten

Stjel cover-stilen

Marion Ravn pryder forsiden av KK iført fantastisk vårmote!

STJEL STILEN: Kjolen Marion Ravn har på forsiden er fra Pia Tjelta. Foto: Thomas Qvale for KK
STJEL STILEN: Kjolen Marion Ravn har på forsiden er fra Pia Tjelta. Foto: Thomas Qvale for KK Vis mer
Publisert

29. januar kommer det en ny utgave av KK i butikk, og denne gangen finner vi vakre Marion Ravn på forsiden.

I magasinet, som ligger ute i butikk i to uker, finner du selvfølgelig et flott intervju med artisten, men vi har også tatt noen fantastisk bilder av sangeren iført en liten forsmak på årets vårmote.

Bildene er tatt av Thomas Qvale, Afaf Ali og Henrikke Rosland har stått for styling, mens Sissel Fylling har gjort hår og makeup.

Marions fantastiske hår kommer virkelig til sin rett med denne avslappede, bølgete looken. Sminken er naturlig med rosa lepper og bruntoner rundt øynene. Neglene har fått et strøk med en mørkere neglelakk, noe som skaper en fin kontrast til vårstemte antrekk.

Stylistene har blant annet kledd Marion i en vakker, hvit kjole som passer utmerket til de kommende sesongene. Men i magasinet vil du også se at de har tatt i bruk flere baseplagg og skapt noen skikkelig kule antrekk.

Stjel stilen

Det er ingen dum idé å ha noen gode baseplagg i garderoben din. Og med det mener vi alt fra en enkel hvit t-skjorte til en fantastisk svart blazer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer