Forsmak på vårmoten

Stjel cover-stilen

Marion Ravn pryder forsiden av KK iført fantastisk vårmote!

STJEL STILEN: Kjolen Marion Ravn har på forsiden er fra Pia Tjelta. Foto: Thomas Qvale for KK
STJEL STILEN: Kjolen Marion Ravn har på forsiden er fra Pia Tjelta. Foto: Thomas Qvale for KK Vis mer
Publisert

29. januar kommer det en ny utgave av KK i butikk, og denne gangen finner vi vakre Marion Ravn på forsiden.

I magasinet, som ligger ute i butikk i to uker, finner du selvfølgelig et flott intervju med artisten, men vi har også tatt noen fantastisk bilder av sangeren iført en liten forsmak på årets vårmote.

FORSMAK PÅ VÅRMOTEN: Kjolen Marion har på seg er fra det danske merket Rotate. Foto: Thomas Qvale for KK
FORSMAK PÅ VÅRMOTEN: Kjolen Marion har på seg er fra det danske merket Rotate. Foto: Thomas Qvale for KK Vis mer

Bildene er tatt av Thomas Qvale, Afaf Ali og Henrikke Rosland har stått for styling, mens Sissel Fylling har gjort hår og makeup.

Marions fantastiske hår kommer virkelig til sin rett med denne avslappede, bølgete looken. Sminken er naturlig med rosa lepper og bruntoner rundt øynene. Neglene har fått et strøk med en mørkere neglelakk, noe som skaper en fin kontrast til vårstemte antrekk.

Hårspray fra Oribe via Parfymeri.no, kr 460. Øyeskyggepalett fra Dior, kr 490. Lipgloss fra Caia Cosmetics, kr 195. Stylingjern fra GHD, kr 1815. Highlighter fra Giorgio Armani, kr 390.
Hårspray fra Oribe via Parfymeri.no, kr 460. Øyeskyggepalett fra Dior, kr 490. Lipgloss fra Caia Cosmetics, kr 195. Stylingjern fra GHD, kr 1815. Highlighter fra Giorgio Armani, kr 390. Vis mer

Stylistene har blant annet kledd Marion i en vakker, hvit kjole som passer utmerket til de kommende sesongene. Men i magasinet vil du også se at de har tatt i bruk flere baseplagg og skapt noen skikkelig kule antrekk.

SE SÅ KULT: Vi kan nok ikke kaste strømpebuksen med det første, men det gjør ingenting når du kan style den med kule ankelkjeder. Foto: Thomas Qvale for KK
SE SÅ KULT: Vi kan nok ikke kaste strømpebuksen med det første, men det gjør ingenting når du kan style den med kule ankelkjeder. Foto: Thomas Qvale for KK Vis mer
MANGE STYLINGMULIGHETER: Her kan du skape mange forskjellige uttrykk ved hjelp av andre plagg og tilbehør. Foto: Thomas Qvale for KK
MANGE STYLINGMULIGHETER: Her kan du skape mange forskjellige uttrykk ved hjelp av andre plagg og tilbehør. Foto: Thomas Qvale for KK Vis mer

Stjel stilen

Det er ingen dum idé å ha noen gode baseplagg i garderoben din. Og med det mener vi alt fra en enkel hvit t-skjorte til en fantastisk svart blazer.

Disse plaggene kan du enkelt kle opp og ned slik at det passer til både hverdag og fest. Vi har latt oss inspirere av denne Marion Ravn-utgaven og har hentet frem noen superfine baseplagg, samt noen lekre kjoler til våren og sommeren.

Gestuz, kr 1899
Gestuz, kr 1899 Vis mer
Tom Wood, kr 5499
Tom Wood, kr 5499 Vis mer
H&M, kr 199
H&M, kr 199 Vis mer
Birgitte Herskind, kr 2499
Birgitte Herskind, kr 2499 Vis mer
Vogue via Boozt.com, kr 99
Vogue via Boozt.com, kr 99 Vis mer
Glitter, kr 199
Glitter, kr 199 Vis mer
H&M, kr 799
H&M, kr 799 Vis mer
I SALG NÅ: Denne utgaven er i butikk fra 29. januar til 12. februar.
I SALG NÅ: Denne utgaven er i butikk fra 29. januar til 12. februar. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer