Isabel Marant

Stjel den hotte vårlooken fra Isabel Marant på budsjett

Få sølvbuksene alle vil ha for en superbillig penge!

ISABEL MARANT: Kolleksjonen til Isabel Marant ble en stor hit og nå kan du stjele den kule vårlooken til budsjettpris! Foto: Scanpix
ISABEL MARANT: Kolleksjonen til Isabel Marant ble en stor hit og nå kan du stjele den kule vårlooken til budsjettpris! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Isabel Marants vårkolleksjon for 2016 ble virkelig en snakkis etter at den ble vist i Paris i høst. De metalliske buksene rykket høyt opp på manges ønskelister, og vi elsker hvordan de har blitt kombinert med overdeler som minner om en sommerlig og fresh festivalstil! Men så er det jo slik at plaggene ikke akkurat er så budsjettvennlige - dessverre. 

Så hva gjør du når du har SÅ lyst på nettopp denne looken, men ikke har råd? Det har vi ordnet for deg. Det har jo seg nemlig slik at butikkjedene rundt om i landet elsker å kopiere disse trendy kolleksjonene. Du får kanskje ikke sølvbuksen merket Isabel Marant, men du får en som er nesten prikk lik til en MYE billigere penge. Bare sjekk ut bildekarusellen under!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer