Kjæreste

Stjel den kule herrestilen!

Nå skal du kle deg som om du har vært i skapet til kjæresten.

Stjel den kule herrestilen!
Publisert
Sist oppdatert
Klassiske herreplagg er et must akkurat nå. Dersom du har mulighet, anbefaler vi at du kaster deg over kjærestens klesskap så fort du har tid. Sjansene er nemlig stor for at du vil få en aha-opplevelse av nye dimensjoner!
 • Få luskusstil til minipris
 • Nøkkelplaggene

  Plaggene du skal se etter er store herreskjorter, som du kan bruke som kjole. Finn også en blazere, som du kan brette opp i ermene for å skape en kul og avslappet stil. Let også etter slips og hatter, for å få det lille ekstra.
 • De enkleste motetriksene
 • Endelig har du mulighet til å gå i favorittgenseren hans, og faktisk slippe unna med det. Store, slappe gensere blir for eksempel superbra sammen med tights. En stor kardigan kan også gjøre susen.

  To fluer i en smekk

  Ingen kjæreste? Fortvil ikke. Her er 11 måter å sjarmere ham på. Innta herreavdelingene nå! Er du heldig så finner du kanskje en kjæreste i det du leter etter herreskjorter og blazere.
 • Disse klærne må du aldri må kaste
 • La deg inspirere av herremoten her!

  Husk at du er jente

  Husk at du skal kle deg som en mann, men unngå å ende opp som en liten gutt. Det er viktig å balansere antrekket med et feminint touch. For å skape kontraster i antrekket trenger du å legge til noe som kjæresten din aldri ville ha gått med. Det kan for eksempel være et par høye hæler, smykker, skjørt eller tights.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer