Chrissy Teigen

Stjel kjendisstilen: Chrissy Teigen (30)

Det er tydelig at den gravide skjønnheten har tre favorittplagg - gjetter du hvilke?

CHRISSY TEIGEN - STJEL KJENDISSTILEN: Nå kan du enkelt kopiere stilen til superhotte Chrissy Teigen (30)! Foto: Ap
CHRISSY TEIGEN - STJEL KJENDISSTILEN: Nå kan du enkelt kopiere stilen til superhotte Chrissy Teigen (30)! Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Chrissy Teigen (30) er født og oppvokst i USA, men har både thailandske og norske aner. En uslåelig kombinasjon, eller hva? Skjønnheten har lenge jobbet som modell, men nå ser vi henne ofte på tv-skjermen i forbindelse med suksessen «Lip Sync Battle». I tillegg er hun gift med «All Of Me»-sanger John Legend.

Paret delte nylig gladnyheten om at de to venter barn på Instagram. Der ble det også kjent at de to har prøvd å bli gravide lenge, og nå stråler Teigen som aldri før! Iløpet av graviditeten har vi sett 30-åringen i noen lekre antrekk, og det er tydelig at Chrissy har noen garderobefavoritter hun gjerne drar frem gang etter gang. Saken fortsetter under annonsen.

Den lange kåpen, en flott kjole og et par høye hæler, gjerne med snøring, er den vordende morens favoritt, og nå kan du enkelt stjele stilen til Teigen. Sjekk ut plaggene under som kan mikses og matches til mange forskjellige antrekk! Kommer du til å kopiere stilen til Chrissy Teigen?

LES OGSÅ: «Norske» Chrissy Teigen (30) sjokkerte igjen!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer