Kate Winslet

Stjel kjendisstilen: Kate Winslet (40)

Så enkelt kan du kopiere antrekket til Golden Globes-vinneren!

Publisert
Sist oppdatert

Prisutdelingssesongen er i gang for fullt, og vi har allerede fått se noen flotte kjoler fra Golden Globes, Peoples Choice Awards og Critics Choice Awards. Vi kunne bare ønske at vi faktisk eide disse kjolene! 

Ikke bare koster de tusenvis av kroner, men hvor i all verden finner vi dem egentlig? Men i ny og ne skjer det et mirakel, og vi kommer over en kjole fra en butikk - som vi faktisk har i Norge - som er prikk lik den en av de største kjendisene hadde på seg!

Det hender også at kjendisene går får de mer budsjettvennlige alternativene. Som for eksempel dette bryllupsantrekket Therese Johaug (27) valgte i sommer! Eller da Sarah Jessica Parker (50) møtte opp på selveste Met-gallaen i et antrekk fra H&M! 

Under årets Golden Globes gikk Kate Winslet (40) for et litt dyrere alternativ, nemlig en marineblå kjole fra Ralph Lauren. Men, det går som sagt an å finne en nærmest helt lik kjole til en mye billigere penge - og det har vi nemlig gjort! Hele to stykker faktisk! Stjel stilen til superstjernen under annonsen.

Helt tilfeldig kom vi over to marineblå kjoler som har samme farge, samme snitt og samme knytedetalj i halsen som Golden Globes-kjolen til selveste Kate Winslet. I tillegg har vi funnet flere andre flotte kjoler i den samme fargen i tilfelle du skulle foretrekke noe annet! 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer