VAKKER: Kate Winslet ser like flott ut som hun gjorde i storfilmen Titanic! Foto: Rex Features
HELSORT: Vi ser ofte Kate Winslet i helsorte antrekk! Foto: Pa Photos
KUL I DRESS: Nok et sort antrekk fra Winslet, men med en lite innslag av grønt. Foto: Rex Features
RØD LØPER: Kate Winslet så vakker og elegant ut på Palm Springs International Film Fest 2016 Gala. Foto: Splash News
GOLDEN GLOBES: Denne marineblå kjolen kan du enkelt kopiere lengre ned i saken! Foto: Pa Photos
FLOTT DAME: Nok et heltsort antrekk fra Kate Winslet. Det enkleste er ofte det beste, eller hva? Hun ser jo fantastisk ut! Foto: Ap

Kate Winslet

Stjel kjendisstilen: Kate Winslet (40)

Så enkelt kan du kopiere antrekket til Golden Globes-vinneren!

Prisutdelingssesongen er i gang for fullt, og vi har allerede fått se noen flotte kjoler fra Golden Globes, Peoples Choice Awards og Critics Choice Awards. Vi kunne bare ønske at vi faktisk eide disse kjolene! 

Ikke bare koster de tusenvis av kroner, men hvor i all verden finner vi dem egentlig? Men i ny og ne skjer det et mirakel, og vi kommer over en kjole fra en butikk - som vi faktisk har i Norge - som er prikk lik den en av de største kjendisene hadde på seg!

Det hender også at kjendisene går får de mer budsjettvennlige alternativene. Som for eksempel dette bryllupsantrekket Therese Johaug (27) valgte i sommer! Eller da Sarah Jessica Parker (50) møtte opp på selveste Met-gallaen i et antrekk fra H&M! 

Under årets Golden Globes gikk Kate Winslet (40) for et litt dyrere alternativ, nemlig en marineblå kjole fra Ralph Lauren. Men, det går som sagt an å finne en nærmest helt lik kjole til en mye billigere penge - og det har vi nemlig gjort! Hele to stykker faktisk! Stjel stilen til superstjernen under annonsen.

Helt tilfeldig kom vi over to marineblå kjoler som har samme farge, samme snitt og samme knytedetalj i halsen som Golden Globes-kjolen til selveste Kate Winslet. I tillegg har vi funnet flere andre flotte kjoler i den samme fargen i tilfelle du skulle foretrekke noe annet! 

Kjole fra TFNC via Zalando.no, kr 549. Foto: Zalando.no
Kjole fra Mango, kr 699. Foto: Produsenten
Kjole fra Asos.com, kr 666. Foto: Produsenten
Kjole fra Virgos Lounge via Asos.com, kr 1319. Foto: Asos.com
Kjole fra Club L via Nelly.com, kr 299. Foto: Nelly.com

STJEL KJENDISSTILEN: Du kan enkelt kopiere rød løper-stilen til Kate Winslet (40). Kjolen til venstre er fra Mango og koster kroner 699. Kjolen til høyre er fra TFNC via Zalando.no og koster kroner 549. Foto: Scanpix, Produsenten, Zalando.no
STJEL KJENDISSTILEN: Du kan enkelt kopiere rød løper-stilen til Kate Winslet (40). Kjolen til venstre er fra Mango og koster kroner 699. Kjolen til høyre er fra TFNC via Zalando.no og koster kroner 549. Foto: Scanpix, Produsenten, Zalando.no Vis mer

 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: