Khloe Kardashian

Stjel kjendisstilen: Khloe Kardashian (31)

Gjør som Kardashian-søsteren og gå for dyp utringning og høye hæler!

KHLOE KARDASHIAN: Stjel stilen til den 31 år gamle Kardashian-søsteren på 1-2-3 lengre ned i saken! Foto: Scanpix
KHLOE KARDASHIAN: Stjel stilen til den 31 år gamle Kardashian-søsteren på 1-2-3 lengre ned i saken! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Etter å ha sett på tv-serien til Kardashian-klanen, har vi fått se mye fra privatlivet til den tredje søsteren i rekken, nemlig Khloe Kardashian (31).

Vi har sett 31-åringen gifte seg med Lamar Odom (36) etter å ha kun kjent hverandre i en måned. Vi har sett at paret har hatt problemer med å bli gravide, at Odom har slitt med misbruk og depresjoner, og at paret til slutt bestemte seg for å skilles. 

I tillegg har det også vært spekulasjoner i om Khloe Kardashian ikke er datteren til avdøde Robert Kardashian. Les mer om Kardashian-hemmelighetene du ikke visste her.

31-åringen har også slitt med eget selvbilde og har den sist tiden gått gjennom en skikkelig forandring. Hun trener hver eneste dag og har gått bort fra det Kardashian-brune håret og fått en blond frisyre.

Stilen hennes har ikke forandret seg stort mye. Vi ser ofte Khloe i jeans og en stram overdel, men på den røde løperen tar hun fram de hotteste kjolene - ofte de som viser både en dyp utringning og en høy splitt. Gjør som Khloe og gå for en jumpsuit - selvfølgelig med utringning og høye hæler.

Under kan du stjele stjele stilen til Kardashian-søsteren!

LES OGSÅ: Stjel stilen til Kourtney Kardashian (36)

Stjel stilen til Khloe Kardashian

STJEL STILEN TIL KHLOE KARDASHIAN: Jumpsuit fra Rare London via Nelly.com, kr 549. Hatt fra Selected Femme via Nelly.com, kr 359. Hæler fra Schutz via Shopbop.com, kr 1586. Veske fra Calvin Klein via Zalando.no, kr 1295. Kåpe fra Filippa K via Nelly.com, kr 4195. Foto: Scanpix, Nelly.com, Zalando.no, Shopbop.com
STJEL STILEN TIL KHLOE KARDASHIAN: Jumpsuit fra Rare London via Nelly.com, kr 549. Hatt fra Selected Femme via Nelly.com, kr 359. Hæler fra Schutz via Shopbop.com, kr 1586. Veske fra Calvin Klein via Zalando.no, kr 1295. Kåpe fra Filippa K via Nelly.com, kr 4195. Foto: Scanpix, Nelly.com, Zalando.no, Shopbop.com Vis mer

Kim Kardashian Foto: Splash News
Kim Kardashian Foto: Splash News Vis mer
Khloe Kardashian Foto: SipaUSA
Khloe Kardashian Foto: SipaUSA Vis mer
Khloe Kardashian Foto: Splash News
Khloe Kardashian Foto: Splash News Vis mer
Khloe Kardashian Foto: Splash News
Khloe Kardashian Foto: Splash News Vis mer
Khloe Kardashian Foto: Splash News
Khloe Kardashian Foto: Splash News Vis mer
Khloe Kardashian Foto: Splash News
Khloe Kardashian Foto: Splash News Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer