Kourtney Kardashian

Stjel kjendisstilen: Kourtney Kardashian (36)

Slik kopierer du den hverdagslige stilen til eldstemann i Kardashian-søskenflokken.

STJEL STILEN TIL KOURTNEY KARDASHIAN: Hun er eldstemann i en av verdens mest kjente søskenflokker. Kourtney Kardashian har som søstrene sine opparbeidet seg en fantastisk garderobe, men samtidig en vi enkelt kan stjele! Se flere bilder av trebarnsmoren nede i saken. Foto: Scanpix, Produsentene, Zalando.no, Nelly.com
STJEL STILEN TIL KOURTNEY KARDASHIAN: Hun er eldstemann i en av verdens mest kjente søskenflokker. Kourtney Kardashian har som søstrene sine opparbeidet seg en fantastisk garderobe, men samtidig en vi enkelt kan stjele! Se flere bilder av trebarnsmoren nede i saken. Foto: Scanpix, Produsentene, Zalando.no, Nelly.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Vi får aldri nok av Kardashian-søstrene.

Alle tør kanskje ikke å innrømme at de ukentlig benker seg foran tv-en for å se den glamorøse verdenen til Kim (35), Kourtney (36), Khloe (31), Kylie (18) og Kendall (20). 

Eller?

Alle fem har blitt noen av verdens mest kjente ansikt, og har med det også opparbeidet seg en garderobe mange misunner. 

Av søstrene er det eldstemann Kourtney Kardashian (36) som muligens har den enkleste stilen, men som selvfølgelig dresser seg opp for fester og røde løpere.

Kanskje kommer stilen av at Kardashian har tre barn og tyr derfor til de mer gjennomførebare løsningene. Barna Mason (5), Penelope (3) og Reign (11 mnd) har hun sammen med Scott Disick (32), men nylig avslørte 36-åringen at hennes ni år lange forhold til Disick er over. 

I tiden etter bruddet har vi sett mer av Kourtney Kardashian, og hun ser fantastisk ut etter å ha født sitt tredje barn for drøyt ett år siden.

Nå kan du stjele den hverdagslige stilen til trebarnsmoren og la deg inspirere av hennes mange antrekk!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer