Kylie Jenner

Stjel kjendisstilen: Kylie Jenner (18)

Yngstemann i Kardashian/Jenner-flokken følges av millioner på sosiale medier.

KYLIE JENNER: 18-åringen følges av millioner på Snapchat og Instagram, designer kleskolleksjoner for Topshop, lanserte nylig sine egne leppestifter, og har i tillegg et klesskap vi bare drømmer om. Stjel stilen til yngstemann i Kardashian/Jenner-flokken nederst i saken. Foto: Zuma Press
KYLIE JENNER: 18-åringen følges av millioner på Snapchat og Instagram, designer kleskolleksjoner for Topshop, lanserte nylig sine egne leppestifter, og har i tillegg et klesskap vi bare drømmer om. Stjel stilen til yngstemann i Kardashian/Jenner-flokken nederst i saken. Foto: Zuma Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Kylie Jenner er bare 18 år, men har likevel blitt en av de mest kjente jentene i verden. Jenner er lillesøsteren til Kim Kardashian og har som sine andre søstre gjort det svært godt i showbizbransjen.

Jenner fylte 18 år i sommer og har siden den tid posert i flere magsiner (gjerne litt mer lettkledd), og har også åpnet seg opp om forholdet sitt til rapartist Tyga (26) og alle spørsmålene rundt kroppen sin.

LES OGSÅ: Stjel kjendisstilen: Khloe Kardashian (31)

Stor forandring

Tenåringsstjernen har nemlig forandret seg mye iløpet av kort tid, noe mange gjør i denne alderen, men det har likevel fått folk til å stille spørsmål. Har hun lagt seg under kniven? Jenner har svart på spørsmålene og sagt at det eneste hun har gjort er å fylle leppene. 

18-åringen gir mye av seg selv på sosiale medier, og er en av de hotteste på Snapchat og Instagram med millioner av følgere. Her deler hun stadig vekk bilder av sine mange antrekk. Til å være så ung har Jenner et helt vanvittig klesskap!

Nå kan du la deg inspirere av stilen hennes og stjele den for en billig penge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer