Olivia Palermo

STJEL KJENDISSTILEN: Olivia Palermo (29)

Garderoben hennes skulle vi gjerne hatt!

STJEL STILEN TIL OLIVIA PALERMO: Det er ikke ofte vi ser den vakre 29-åringen i et antrekk som ikke er gjennomført fra topp til tå.  Foto: Scanpix
STJEL STILEN TIL OLIVIA PALERMO: Det er ikke ofte vi ser den vakre 29-åringen i et antrekk som ikke er gjennomført fra topp til tå. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Olivia, Olivia, Olivia... For ei flott dame! Det er ikke ofte vi ser den vakre 29-åringen i et antrekk som ikke er gjennomført fra topp til tå. Nå skal det også nevnes at hun har jobbet i motebransjen en god stund, og etter å ha vært med i tv-serien The Hills tok det bare helt av for Palermo.

Nå sitter hun på første rad på de største motevisningene under Fashion Week, har selveste Valentino som date på den røde løperen, designer kolleksjoner, gjør modelloppdrag, og har det bare ganske topp virker det som. Vi ble ikke mindre forelsket i stilen til Olivia Palermo da hun giftet seg med Johannes Huebl i en kasjmirgenser og tyllskjørt. Og ja, hun så helt fantastisk ut.

Vi har latt oss inspirere av stilen hennes, og nå kan du stjele den! 

LES OGSÅ: Olivia Palermo «hyller» Mats Zuccarello Aasen på Instagram

STJEL KJENDISSTILEN: Olivia Palermo (29)

Sort armbånd fra Reiss via Zalando.no, kr 399. Solbriller fra Komodo via Zalando.no, kr 649. Beige skinnbukser fra Luren Ralph Lauren via Zalando.no, kr 5595. Sko fra DKNY via Zalando.no, kr 1395. Rosa genser fra More & More via Zalando, kr kr 709. Ring fra Snö of Sweden via Nelly.com, kr 299. Vest fra Vero Moda via Zalando.no, kr 399. Chelsea veske fra Liebeskind via Nelly.com, kr 2149. Rouge fra bareMinerals via Nelly.com, kr 480.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer