Lily Collins

Stjel Lily Collins' Cannes-look

Se hun stråler på den røde løperen!

FILMFESTIVALEN I CANNES: Lily Collins stråler på den røde løperen! Foto: INVISION
FILMFESTIVALEN I CANNES: Lily Collins stråler på den røde løperen! Foto: INVISION Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Lily Collins (28) troppet opp på den røde løperen i Cannes fikk hun virkelig blitzregnet i gang. Skuespilleren så helt fantastisk ut i en hvit kjoledrøm fra Ralph & Russo, smykker fra Bulgari og en helt utrolig fin makeup. Den var faktisk så fin at vi fikk lyst til å kopiere den.

Håret til Collins var rettet ut og lagt i en midtskill, noe som var en fin og enkel kontrast til gallakjolen. Det var Kardashian-familiens frisør Jen Atkin som sto bak kveldens frisyre. Under filmfestivalen i Cannes har hun også stylet håret til Kendall Jenner (21) og Bella Hadid (20), og delt det på Instagram med sine to millioner følgere!

Lily Collins Foto: INVISION
Lily Collins Foto: INVISION Vis mer

Collins var nok også svært fornøyd med sin Cannes-look. Skuespilleren delte nemlig flere bilder på sin Instagram-konto, og det ene begynner å nærme seg én million likes. Makeupartist Vincent Oquendo, som står bak sminken, har hatt noen hektiske dager i Cannes da Collins ikke var den eneste stjernen han skulle sminke til filmfestivalens festligheter. På kundelisten hans står nemlig flere store navn, deriblant Victoria's Secret-modellene Jasmine Tookes (26) og svenske Elsa Hosk (28) (les intervju med skjønnheten her).

Men tilbake til Collins. Skuespillerens makeup var enkel med et par duse, rosa lepper, et hint av bronzer og rouge, kraftige, fantastiske bryn og fokus på øynene. Makeupartisten har gjort et godt valg i å fokusere på de vakre øynene til Collins - bare se på de brynene! Men han har også markert øynene ved bruk av eyeliner, noe som ikke er det enkleste å påføre, men vi har funnet en video som illustrerer det godt:

LES OGSÅ: Eyelinertabbene som gjør at du ser eldre ut

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer