Jessica Chastain

Stjel looken: Jessica Chastain

Vårlig, fresh og glødende - sånn vil vi se ut denne sesongen!

SMINKETIPS: Stjel looken til Jessica Chastain.  Foto: Rex Features
SMINKETIPS: Stjel looken til Jessica Chastain. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Føler du noen ganger at ansiktet ditt bare ikke er enig med deg? Noen ganger blir sminken ikke som den skal - selv om du gjør det du alltid gjør. Selv har jeg funnet ut av at dette kommer av at vi når står midt i mellom to sesonger. Det er vår, men vinteren har ikke sluppet oss helt enda. Jeg er sikker på at dette gjør noe med huden min, så nå lengter jeg til været stabiliserer seg.

Fram til da har jeg hentet litt inspirasjon til ulike looks jeg har lyst til å prøve denne våren. Den tunge julesminken er lagt på hyllen for lengst, og nå ser jeg heller etter sminken som er lett, fresh og glødende. For hvem vil vel ikke se sånn ut? 

Samtidig vil jeg ha muligheten til å gå rett fra jobb og ut på en middag - uten å måtte gjøre så fryktelig mye, men samtidig få en sminke som er klar for en fest. Da jeg så bildet av Jessica Chastain (40) øverst i saken, følte jeg at det er akkurat slik jeg snakker om! Her er det lett, vårlig, glødende, men øynene er litt hardere sminket, så her kan du fint gå rett på fest. 

Vil du gjøre det hele enda enklere? Under har vi lagt ved en video som viser deg hvordan du legger en glødende sminke kun ved å bruke fingrene dine!

Når det kommer til Jessica Chastains look, er det noen ting du bør ha i sminkepungen får å oppnå det perfekte resultatet. Et lett lag foundation vil gjøre underverker for sliten vinterhud, deretter påfører du en leppebalm som gir mye fukt, men samtidig en vårlig farge. Deretter en øyenskygge i gylne toner, så en highlighter som gir masse glød, en maskara og en eyeliner for å gi øynene den komplette looken, og til slutt avslutter du det hele med en kremblush og en neglelakk i en vårlig, deilig farge!

LES OGSÅ: Weekday lanserer egen solbrillekolleksjon
LES OGSÅ: Kjolen til Emma Watson er laget av brukte plastikkflasker
LES OGSÅ: Eva Mendes' beste skjønnhetstips!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer