Jessica Chastain

Stjel looken: Jessica Chastain

Vårlig, fresh og glødende - sånn vil vi se ut denne sesongen!

SMINKETIPS: Stjel looken til Jessica Chastain.  Foto: Rex Features
SMINKETIPS: Stjel looken til Jessica Chastain. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Føler du noen ganger at ansiktet ditt bare ikke er enig med deg? Noen ganger blir sminken ikke som den skal - selv om du gjør det du alltid gjør. Selv har jeg funnet ut av at dette kommer av at vi når står midt i mellom to sesonger. Det er vår, men vinteren har ikke sluppet oss helt enda. Jeg er sikker på at dette gjør noe med huden min, så nå lengter jeg til været stabiliserer seg.

Fram til da har jeg hentet litt inspirasjon til ulike looks jeg har lyst til å prøve denne våren. Den tunge julesminken er lagt på hyllen for lengst, og nå ser jeg heller etter sminken som er lett, fresh og glødende. For hvem vil vel ikke se sånn ut? 

Samtidig vil jeg ha muligheten til å gå rett fra jobb og ut på en middag - uten å måtte gjøre så fryktelig mye, men samtidig få en sminke som er klar for en fest. Da jeg så bildet av Jessica Chastain (40) øverst i saken, følte jeg at det er akkurat slik jeg snakker om! Her er det lett, vårlig, glødende, men øynene er litt hardere sminket, så her kan du fint gå rett på fest. 

Vil du gjøre det hele enda enklere? Under har vi lagt ved en video som viser deg hvordan du legger en glødende sminke kun ved å bruke fingrene dine!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer