Margot Robbie:

Stjel Margot Robbie rød løper-look

Stjernen strålte under årets SAG Awards!

MARGOT ROBBIE: Vi falt pladask for skuespillerens look under årets SAG Awards. FOTO: NTB Scanpix
MARGOT ROBBIE: Vi falt pladask for skuespillerens look under årets SAG Awards. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Januar og februar er stappfulle av prisutdelinger og vi gleder oss alltid til å se hva stjernene skal ha på seg. Ikke bare fordi det er gøy å se hva stjernene har funnet på denne gang, men også for å hente inspirasjon til hvordan vi selv kan sminke og kle oss.

Som oftest er stjernene ikledd de dyreste kjolene der ute, men å la seg inspirere av sminken deres trenger ikke koste mye! Under årets SAG Awards strålte den Oscar-nominerte skuespilleren Margot Robbie (27) i en kjole fra Miu Miu.

Det skal mye til for at vi får tak i den kjolen, men sminken hennes - den kan kopieres! Under kan du se hvordan du kan legge en glødende sminke.

BLI NY: Se så flott Tonje ble med pannelugg!

Den duggfriske og glødende looken til Margot Robbie passer godt til både hverdag og fest. Til hverdag kan du godt gå for en enklere øyeskygge, men til fest kan du la den glitre mer, slik som Robbie gjorde på SAG Awards. Se etter en øyeskyggepalett som har både rosa og brunt i seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer