Kongelig

Stjel rojalstilen: Dronning Maxima (44) av Nederland

Leken, fargerik og unik!

MAXIMA: Dronningen av Nederland oser selvsikkerhet og stil - og hun er ikke redd for å skille seg ut i mengden med fargerike antrekk og alternativt tilbehør. Foto: NTB Scanpix
MAXIMA: Dronningen av Nederland oser selvsikkerhet og stil - og hun er ikke redd for å skille seg ut i mengden med fargerike antrekk og alternativt tilbehør. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: I 1999 ville skjebnen at en nederlandsk kronprins skulle møte en argentinsk bankansatt i Spania. Møtet skjedde under Feria de Abril - den tradisjonsrike festuken i Sevilla - men skulle vise seg å bli kort.

Kronprins Willem-Alexander (48) og Máxima Zorreguieta Cerruti (44) utvekslet telefonnummer, men ifølge Billedbladet trodde den da 28 år gamle kvinnen at hun aldri skulle høre noe mer fra den europeiske prinsen.

Men når man minst venter det, som de sier!

Prinsen løftet av telefonrøret og ringte den argentinske skjønnheten - som var midt i flyttefasen mellom New York og Brussel. Men kjærlighetens veier er uransaklige, og 30. mars 2001 ble det annonsert at de to skulle gifte seg.

LES OGSÅ: De rojale skjønnhetene sverger til kjærlighetsfargen

- Jeg vil alltid være latiner

Etter Maximas inntog i den argentinske dronningfamilien har familien fått et mer lekent og fargerikt preg - mye takket være den sør-amerikanske skjønnhetens personlighet.

I forbindelse med bryllupet, som sto i Nederland 2. februar 2002, fortalte den flotte blondinen at hun kom til å ta med seg sine latinske gener inn i den nederlandske dronningfamilien:

- Jeg er latiner. Jeg vil alltid være latiner. Jeg danser, jeg synger, og jeg kommer til å fortsette å danse og synge, sa hun, ifølge Billedbladet.

FANTASTISK VAKKER: Maxima og ektemannen Willem-Alexander fotografert i 2012 - mens de enda var kronprinspar - da de deltok på gallamiddagen til ære for prins Guillaume av Luxembourg og hans tilkommende kone Stephanie de Lannoy. Willem-Alexander har all grunn til å være stolt av sin flotte kone! Foto: NTB Scanpix
FANTASTISK VAKKER: Maxima og ektemannen Willem-Alexander fotografert i 2012 - mens de enda var kronprinspar - da de deltok på gallamiddagen til ære for prins Guillaume av Luxembourg og hans tilkommende kone Stephanie de Lannoy. Willem-Alexander har all grunn til å være stolt av sin flotte kone! Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Slik forberedes kronprinsbarna til de rojale pliktene

Utstråler selvtillitt og oser av stil

Maxima og ektemannen har fått tre døtre sammen; kronprinsesse Catharina-Amalia (12), prinsesse Alexia (10) og prinsesse Ariane (8).

Den 30. april 2013 abdiserte dronning Beatrix (77), og overlot tronen til Willem-Alexander og Maxima.

Nederland har dermed fått en dronning som utstråler selvtillit og som oser av stil. Hun er ikke redd for å leke med både farger, tilbehør og antrekk, og ikler seg gjerne i knallfarger og store hatter.

Tips! Gå for tilbehør som ikke alle andre gjør, og fresh gjerne opp et ellers så mørkt antrekk opp med et plagg i en knallfarge.

STJEL STILEN: Dongeriskjørt fra ONLY. Kr. 239 på Zalando.no. Cape i ullblanding fra Hennes & Mauritz kr.699 på hm.com. Sandaletter fra Hennes & Mauritz kr. 399 på hm.com. Neglelakk fra Nelly.com fra kr. 59 til kr. 155.
Fiorelli Cyan veske kr. 420 fra Asos.com. Gul genser fra Hennes & Mauritz kr. 199 på hm.com. Armbånd med hjerte fra SOPHIE By SOPHIE kr. 390 på Nelly.com Foto: Fra produsentene: Zalando, HM, Nelly og Asos + NTB Scanpix
STJEL STILEN: Dongeriskjørt fra ONLY. Kr. 239 på Zalando.no. Cape i ullblanding fra Hennes & Mauritz kr.699 på hm.com. Sandaletter fra Hennes & Mauritz kr. 399 på hm.com. Neglelakk fra Nelly.com fra kr. 59 til kr. 155. Fiorelli Cyan veske kr. 420 fra Asos.com. Gul genser fra Hennes & Mauritz kr. 199 på hm.com. Armbånd med hjerte fra SOPHIE By SOPHIE kr. 390 på Nelly.com Foto: Fra produsentene: Zalando, HM, Nelly og Asos + NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Dronning Rania (45) får moteskryt

Se flere bilder av dronning Maximas unike klesstil under!:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer