Stjel Stilen

Stjel Serena-stilen

Blake Lively elsker farger – og det gjør tydeligvis rollefiguren hennes også.

STJEL STILEN: Blake Lively tar på ingen måte til takke med kollega Chace Crawford som tilbehør. På Gossip Girl-settet ser vi henne stadig i spreke og vågale fargekombinasjoner, som denne: rosa, gult, fersken, sennepsgult og limegrønt. Se hvordan du kan herme etter stilen lenger ned i saken.  Foto: All Over Press
STJEL STILEN: Blake Lively tar på ingen måte til takke med kollega Chace Crawford som tilbehør. På Gossip Girl-settet ser vi henne stadig i spreke og vågale fargekombinasjoner, som denne: rosa, gult, fersken, sennepsgult og limegrønt. Se hvordan du kan herme etter stilen lenger ned i saken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er fortsatt sommer på Gossip Girl-settet, og Blake Lively er en av dem som sprader rundt i spreke sommerfarger selv nå som høsten nærmer seg.Vågalt– En av de mest vågale fargekombinasjonene vi har sett, skriver FabSugar (ekstern lenke).De snakker om en gul og rosa kjole kombinert med en limegrønn veske fra Louis Vuitton og et sennepsgult og korallfarget statementsmykke rundt halsen. Se flere bilder av antrekket her:

Blake Lively ser ut til å ha falt fullstendig for sterke farger i sommer. Hun ser ut til å elske kongeblått – sesongens tryggeste knallfarge, men har også tatt større sjanser på fargefronten. LES OGSÅ: Vær obs på denne fargen i høstHennes sitrongule kjole var bare en forsmak på den oransje skinnkjolen vi fikk se henne i nylig. Denne dama har falt pladask for sitrusfarger, og hvem kan klandre henne, når hun kler dem så godt?Stjel stilenRosa, gult og grønt er unektelig en sprek og overraskende kombinasjon, noe den stadig aktuelle colorblockingtrenden inviterer til. Vil du leke med farger som Blake Lively på settet til Gossip Girl? Her er noen kjøpetips:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer