Stella Vaage

Stjel Stellas høststil

STYLEmag-Stella går for en beige og oversized fuskepels denne høsten, og styler den med skinnbukser og strikkegenser. Shop looken og få hennes stiltips her!

Stjel Stellas høststil
Publisert
Sist oppdatert

 - Jeg elsker oversized fuskepelser! Siden jeg som regel går for svarte frakker eller skinnjakker, er det morsomt med en fuskepels i en annen farge enn jeg vanligvis bruker, forteller STYLEmags webansvarlig, Stella. 

Se flere bilder av Stellas antrekk på hennes blogg

Stjel Stellas høststil

HØSTANTREKK: Gå for en avslappet styling og nedtonede fargekombinasjoner når du styler en fuskepels, som kan være ganske glamorøs i seg selv. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com, My-wardrobe.com. 

Les også: Slik styler du fuskepelsen

 - For meg er fuskepelsen litt vanskelig. Den er uvant på, og jeg kan føle meg litt vel "flashy" i den. Derfor bruker jeg den aldri på fest eller med et pyntet antrekk, og toner den heller ned med en strikkegenser i en farge som er lik jakken, og et par enkle bukser i skinnimitasjon, sier Stella.

Shop stilen:

Fuskepels fra H&M, kr 499. Bukse i skinnimitasjon fra Lindex, kr 399. Strikkegenser fra American Vintage via my-wardrobe.com, ca. kr 1220. Skjerf fra Athena Procopiou via net-a-porter.com, ca. kr 2935. Solbriller fra Acne via net-a-porter.com, ca. kr 2365. Ankelstøvletter fra Zara, kr 799.

Les også: Slik styler STYLEmag-Celine gullskjørtet

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer