Mette-Marit, Meghan og Mary:

Stjel stilen til de kongelige

La deg inspirere av kronprinsesse Mette-Marit, hertuginne Meghan og kronprinsesse Mary!

STJEL STILEN: Vi har hentet fram et av Mette-Marits antrekk og funnet plagg som ligner! Foto: Scanpix
STJEL STILEN: Vi har hentet fram et av Mette-Marits antrekk og funnet plagg som ligner! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det høres kanskje ikke så bra ut å stjele stilen til noen, men noen ganger må det bare gjøres. Nei, ingen lover skal brytes her, vi skal bare la oss inspirere av noen fine antrekk!

Dette er noe vi har gjort mange ganger tidligere. Vi har funnet rimeligere alternativer til de eksklusive antrekkene fra moteuken og vi har latt oss inspirere av kjendiser verden over. Denne gangen er det de kongelige som står for tur!

HERTUGINNE MEGHAN

Høygravide Meghan (37) er ei dame vi stadig lar oss inspirere av. Stilen hennes har forandret seg stort etter at hun ble en del av det britiske kongehuset.

Det skal faktisk ha seg sånn at dronningen selv har innført et par regler når det kommer til kleskode for hertuginnene. Ifølge flere utenlandske medier, deriblant Cosmopolitan og The Sun, skal dronningen visstnok ikke tillate at knærne synes.

Det kan se ut til at dronningen ikke har vært like streng under hertuginnens graviditet. Nylig hadde hun på seg et antrekk i svart og hvitt! Det kan du enkelt kopiere slik:

KRONPRINSESSE METTE-MARIT

Vår kjære, norske kronprinsesse (45) bruker stadig norsk design og det elsker vi! Hun er heller ikke fremmed for å bruke noen rådyre plagg, så da kan det være lurt å finne noen varianter som ligner til en rimeligere penge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer