La deg inspirere

Stjel stilen til Diana-skuespiller Emma Corrin

Gå for matchende sett i sterke farger og mønster!

EMMA CORRIN: Diana-skuespilleren var nylig å se på forsiden av britiske Vogue. Foto: NTB
EMMA CORRIN: Diana-skuespilleren var nylig å se på forsiden av britiske Vogue. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Frem til i år var navnet Emma Corrin (24) ukjent for oss. Men plutselig så var hun alt vi klarte å tenke på! Den britiske skuespilleren har nemlig kapret rollen som Diana i suksesserien «The Crown».

Selv om det allerede i 2019 ble kjent at det var nettopp hun som skulle spille rollen, var det først da traileren til sesong fire av The Crown kom at vi virkelig fikk øynene opp for den unge skuespilleren.

Noen i redaksjonen har allerede sett alle de nye episodene, mens noen av oss så vidt er i gang. Til tross for å kun ha kjent til Corrin i så kort tid er vi ganske nysgjerrige på henne.

Det har også flere nettsteder og TV-programmer vært. I høst var hun blant annet å se på forsiden av britiske Vogue, og nylig stilte hun også opp i et intervju med talkshow-verten Jimmy Fallon.

Emma Corrin er også forholdsvis fersk på Instagram. Hennes første innlegg ble lagt ut i 2019, og det var ikke hvilket som helst bilde hun delte. Det var da hun kunne dele nyheten om at det var hun som skulle spille Diana i Netflix-serien.

Siden den gang har det kommet 89 innlegg til og over 200 000 følgere. Og sistnevnte tall kommer nok bare til å vokse framover.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer