La deg inspirere

Stjel stilen til Diana-skuespiller Emma Corrin

Gå for matchende sett i sterke farger og mønster!

EMMA CORRIN: Diana-skuespilleren var nylig å se på forsiden av britiske Vogue. Foto: NTB
EMMA CORRIN: Diana-skuespilleren var nylig å se på forsiden av britiske Vogue. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Frem til i år var navnet Emma Corrin (24) ukjent for oss. Men plutselig så var hun alt vi klarte å tenke på! Den britiske skuespilleren har nemlig kapret rollen som Diana i suksesserien «The Crown».

STJERNESKUDD: Emma Corrin har fått mye oppmerksomhet for rollen som Diana i The Crown. Foto: NTB
STJERNESKUDD: Emma Corrin har fått mye oppmerksomhet for rollen som Diana i The Crown. Foto: NTB Vis mer

Selv om det allerede i 2019 ble kjent at det var nettopp hun som skulle spille rollen, var det først da traileren til sesong fire av The Crown kom at vi virkelig fikk øynene opp for den unge skuespilleren.

VIDEO: KK Vis mer

Noen i redaksjonen har allerede sett alle de nye episodene, mens noen av oss så vidt er i gang. Til tross for å kun ha kjent til Corrin i så kort tid er vi ganske nysgjerrige på henne.

Det har også flere nettsteder og TV-programmer vært. I høst var hun blant annet å se på forsiden av britiske Vogue, og nylig stilte hun også opp i et intervju med talkshow-verten Jimmy Fallon.

Faksimile: British Vogue
Faksimile: British Vogue Vis mer

Emma Corrin er også forholdsvis fersk på Instagram. Hennes første innlegg ble lagt ut i 2019, og det var ikke hvilket som helst bilde hun delte. Det var da hun kunne dele nyheten om at det var hun som skulle spille Diana i Netflix-serien.

Siden den gang har det kommet 89 innlegg til og over 200 000 følgere. Og sistnevnte tall kommer nok bare til å vokse framover.

Hun deler gjerne bilder av prosjekter hun har på gang, noen vakre øyeblikk fra rød løper, fra ulike fotograferinger og noen private glimt her og der.

Ut i fra dette har vi blant annet sett at Corrin har en fargerik og gøyal stil som vi gjerne lar oss inspirere av. I disse kalde, mørke månedene er jo farger og mønster absolutt noe vi trenger.

FRISKE FARGER: Emma Corrin er gjerne å se i et heltsort antrekk, men finner også fort på å gå med antrekk i sterke farger og mønster! Foto: NTB
FRISKE FARGER: Emma Corrin er gjerne å se i et heltsort antrekk, men finner også fort på å gå med antrekk i sterke farger og mønster! Foto: NTB Vis mer

Stjel stilen

Stikkord: matchende sett

Denne gangen har vi bitt oss spesielt merke i Corrins kjærlighet for matchende sett. Hun har gjerne på seg matchende sett i form av en mønstrete topp og bukse, eller kongen over alle matchende sett: dressen!

FRA VENSTRE: Dress fra Unique21 via Asos, fra kr 700. Blå topp fra Ganni, kr 998. Skjørt fra Ganni, kr 1303 (begge via Net-a-porter.com). Matchende sett fra Asos, kr 1200.
FRA VENSTRE: Dress fra Unique21 via Asos, fra kr 700. Blå topp fra Ganni, kr 998. Skjørt fra Ganni, kr 1303 (begge via Net-a-porter.com). Matchende sett fra Asos, kr 1200. Vis mer
FRA VENSTRE: Genser fra Modström, kr 799. Bukse fra Modström, kr 999. Topp fra Munthe, kr 699. Skjørt fra Munthe, kr 699 (alt via Boozt.com)
FRA VENSTRE: Genser fra Modström, kr 799. Bukse fra Modström, kr 999. Topp fra Munthe, kr 699. Skjørt fra Munthe, kr 699 (alt via Boozt.com) Vis mer

Som du ser er ikke skuespilleren redd for å ta i bruk sterke farger og mønster. Over ser du et par eksempler på noen matchende sett som kan funke like godt nå som til våren og sommeren. Det er kun snakk om å legge til noe varmt ulltøy under eller ta på en strømpebukse!

Flere av dressene vi har sett Corrin i har gjerne en oversized passform og heller mot et maskulint uttrykk. Over ser du hvordan antrekket hennes er stylet både med en beret og slips!

FRA VENSTRE: Dress fra Mango: blazer kr 399 og bukse kr 699. Svart blazer fra Zara, kr 999. Bukse som står i stil fra Zara, kr 299. Dress fra Frankie Shop: blazer cirka kr 4000 og bukse cirka kr 2500.
FRA VENSTRE: Dress fra Mango: blazer kr 399 og bukse kr 699. Svart blazer fra Zara, kr 999. Bukse som står i stil fra Zara, kr 299. Dress fra Frankie Shop: blazer cirka kr 4000 og bukse cirka kr 2500. Vis mer
FRA VENSTRE: Beret fra & Other Stories, kr 250. Slips fra Michael Kors via Zalando, kr 399. Beret fra Gina Tricot, kr 149.
FRA VENSTRE: Beret fra & Other Stories, kr 250. Slips fra Michael Kors via Zalando, kr 399. Beret fra Gina Tricot, kr 149. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer