A.p.c

Stjel stilen til en reiseglad fashionista

Jessica Stein fra tuulavintage.com er en ekte fashionista med en stor reiselyst. Her har du hennes topp 5 instamoments og hvordan du kan stjele stilen hennes!

Stjel stilen til en reiseglad fashionista
Publisert
Sist oppdatert

SOMMERLIG: Jessica Stein kombinerer en bohems kjole med rocka boots og en klassisk Chanel-veske. Foto: Instagram.

NEW YORK: Her har fashionistaen kombinert en luftig kjole med gladiator sandaler. Hun unngår imidlertid å se ut som en gladiator ved å ha den klassiske Chanel-vesken over skulderen. Foto: Instagram.

DENIM: Denim på denim er fortsatt hot. Her har Jessica kombinert antrekket med lyst tilbehør, som gir looken en myk touch. Foto: Instagram.

MAXI SKJØRT: I varmt vær er det deilig med ledige og luftige plagg. Her er fashionistaen i Istanbul. Foto: Instagram.

SIGHTSEEING I GAMLEBYEN: Jumpsuiten i svart, sandaler med nagler og svart veske, kunne ha endt opp som et veldig edgy antrekk. Men Jessica gir antrekket den rette sommervibben med en stråhatt. Foto: Instagram.

Jessicas favoritt fottøy er gladiator sandaler i enten svart eller beige, som er perfekte å kombinere med ledige, elegante antrekk. I tillegg til at de er fantastiske i sommervarmen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer