La deg inspirere:

Stjel stilen til hertuginne Kate

Du trenger ikke mer enn en viss type kjole!

HERTUGINNE KATE: Du trenger ikke mye mer enn en skjortekjole for å stjele stilen til hertuginnen! Foto. NTB Scanpix
HERTUGINNE KATE: Du trenger ikke mye mer enn en skjortekjole for å stjele stilen til hertuginnen! Foto. NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Akkurat som med svigersøster Meghan (38), blir så å si alt hertuginne Kate (38) har på seg utsolgt på et blunk. Det er mange som lar seg inspirere av henne, og heldigvis er det ganske lett å kopiere stilen til Kate.

Her er det ikke mye tilbehør og lag på lag med klær, men en enkel stil som alle kan få til. Og det er jo helt topp!

Garderoben til hertuginnen består av en rekke lekre plagg, men det er en viss stil som ofte går igjen. Hun er ofte å se i kjoler, men det er en type kjole vi stadig vekk ser henne i.

Som du ser i bildene i denne saken går det i både prikker og fine mønstre, men felles for alle er at de alle er skjortekjoler. De har krage og mange av dem har knyting i livet.

Kate ser ut til å omfavne de fleste skjortekjoler. Ermlengdene varierer fra både lange til korte, så her er det bare å finne en kjole som du liker!

Under finner du flere kjoler i ulike prisklasser som gir deg hertuginne Kate-stilen. For å få den komplette Kate-looken topper du det hele med pumps og enkle smykker. Men som alltid er det bare å ta i bruk det du er komfortabel med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer