Lily Collins

Stjel stilen til Lily Collins!

Vakre Lily Collins har gjort stor suksess som skuespiller, modell og skribent. Hun har en enkel, tidløs og elegant sans for mote. Vi gir deg tipsene slik at du kan kopiere hennes festantrekk!

Stjel stilen til Lily Collins!
Publisert
Sist oppdatert

Les også: La deg inspirere av stilen til moteikonet Hanneli Mustaparta

Stjel stilen til Lily Collins!

DEN LILLE SORTE: Gjør som Lily Collins, og gå for den lille sorte i kombinasjon med sko med leopardprint og klassisk hår og sminke. Foto: All Over, Net-a-porter.com, Produsentene.

Stiltips:

"Den lille sorte" er en evig klassiker og slår aldri feil på fest. Den svarte kjolen er anvendelig og kan styles på uendelig forskjellige måter. Gjør som Lily, og velg en løsstittende og boksete variant av den svarte kjolen, og kombiner med skyhøye hæler i leopardprint. Hold makeupen og hårstylingen enkel, klassisk og elegant. En svart linerstrek over vippekanten og tupert frisyre i 60-tallsstil drar hele looken sammen.

Shop stilen:

Metallisk neglelakk fra OPI hos fashionstreet.no, kr 150. Sko med leopardprint fra Mango, kr 499. Langermet svart kjole fra Zara, kr 699. Instant Liner fra Clarins hos fashionstreet.no, kr 270. Øredobber fra Marc by Marc Jacobs hos net-a-porter.com, ca. kr 540. Megafix Spray fra Bjørn Axen, kr 127.

Les også: Slik får du stilen til Olivia Palermo

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer