Meghan Markle:

Stjel stilen til Meghan Markle

Glem antrekkene hun brukte noen år tilbake. Nå er det en mer sofistikert look som gjelder!

MEGHAN MARKLE: Skuespilleren gifter seg med prins Harry 19. mai. FOTO: NTB Scanpix
MEGHAN MARKLE: Skuespilleren gifter seg med prins Harry 19. mai. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter at det ble kjent at amerikanske Meghan Markle (36) datet prins Harry, tok det ikke lang tid før verden sperret opp øynene for skuespilleren. Mange kjente nok igjen 36-åringen fra tv-serien «Suits», men det er ingen tvil om at forholdet til prinsen virkelig har satt henne på kartet.

Men alt tok helt av da paret annonserte forlovelsen sin i høst. Ikke bare fordi turtelduene strålte der de sto sammen, men kåpen Markle hadde på seg da hun og prins Harry møtte pressen for første gang ble raskt utsolgt. Siden da har folk verden over vist stor interesse for antrekkene til Markle.

LES OGSÅ: - Det er klart at en slik dokumentar kan virvle opp mye gammelt grums

FORLOVET: Prins Harry gifter seg med Meghan Markle 19. mai. Foto: Scanpix
FORLOVET: Prins Harry gifter seg med Meghan Markle 19. mai. Foto: Scanpix Vis mer

Nå går 36-åringen fra en hverdag med røde løpere og tv-serieinnspillinger til hertuginne og kongelig livsstil. Stilen til Markle har også forandret seg på den korte tiden hun har vært «en del av» den britiske kongefamilien.

Det skal faktisk ha seg sånn at dronningen selv har innført et par regler når det kommer til kleskode for hertuginnene. Ifølge flere utenlandske medier, deriblant Cosmopolitan og The Sun, skal dronningen visstnok ikke tillate at knærne synes.

FØR: Noen av antrekkene Meghan Markle har hatt på seg iløpet av de mange årene i rampelyset. Foto: Scanpix
FØR: Noen av antrekkene Meghan Markle har hatt på seg iløpet av de mange årene i rampelyset. Foto: Scanpix Vis mer

Hollywood-stjernen har i løpet av sine mange år i rampelyset gått med antrekk som er langt ifra provoserende, men som kanskje ikke hadde blitt godkjent hos dronningen i dag ... Det innebærer blant annet dype utringninger og kjoler som gjerne viser både lår og knær.

Men etter at Markle begynte å vise seg offentlig med prinsen, har stilen hennes forandret seg. Vel, vi har hvert fall ikke sett knærne hennes på en god stund! Det vi derimot har sett, er lekre sko, flotte kåper og antrekk som passer svært godt til en kommende hertuginne. Ønsker du å stjele stilen til Meghan Markle kan du ta en titt på utvalget vi har funnet frem under - inspirert av hennes stil!

LES OGSÅ: Nyforlovede Meghan Markle svarer på rasismehetsen

NÅ: Ingen tvil om at stilen til den kommende hertuginnen er blitt langt mer sofistikert. Foto: Scanpix
NÅ: Ingen tvil om at stilen til den kommende hertuginnen er blitt langt mer sofistikert. Foto: Scanpix Vis mer

Stjel stilen

Vi ser ofte 36-åringen i lekre kåper, høye hæler, fine skjørt og deilige gensere som står fint til. Vi elsker også de vide buksene hun hadde på seg her om dagen. Et par sorte dressbukser ser virkelig noe alle burde ha. De passer til alt!

Tidligere så vi også at Markle ofte kledde seg i jeans og en hvit skjorte. Selv om dette er noe vi kanskje ikke ser henne i så mye framover, er det ingen tvil om at dette er en look som alltid er en sikker vinner. Nå kan hun alltids bruke skjorten sammen med et knelangt skjørt!

LES OGSÅ: Skissene av Meghan Markles brudekjole er avslørt!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer