Meghan Markle:

Stjel stilen til Meghan Markle

Glem antrekkene hun brukte noen år tilbake. Nå er det en mer sofistikert look som gjelder!

MEGHAN MARKLE: Skuespilleren gifter seg med prins Harry 19. mai. FOTO: NTB Scanpix
MEGHAN MARKLE: Skuespilleren gifter seg med prins Harry 19. mai. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter at det ble kjent at amerikanske Meghan Markle (36) datet prins Harry, tok det ikke lang tid før verden sperret opp øynene for skuespilleren. Mange kjente nok igjen 36-åringen fra tv-serien «Suits», men det er ingen tvil om at forholdet til prinsen virkelig har satt henne på kartet.

Men alt tok helt av da paret annonserte forlovelsen sin i høst. Ikke bare fordi turtelduene strålte der de sto sammen, men kåpen Markle hadde på seg da hun og prins Harry møtte pressen for første gang ble raskt utsolgt. Siden da har folk verden over vist stor interesse for antrekkene til Markle.

LES OGSÅ: - Det er klart at en slik dokumentar kan virvle opp mye gammelt grums

Nå går 36-åringen fra en hverdag med røde løpere og tv-serieinnspillinger til hertuginne og kongelig livsstil. Stilen til Markle har også forandret seg på den korte tiden hun har vært «en del av» den britiske kongefamilien.

Det skal faktisk ha seg sånn at dronningen selv har innført et par regler når det kommer til kleskode for hertuginnene. Ifølge flere utenlandske medier, deriblant Cosmopolitan og The Sun, skal dronningen visstnok ikke tillate at knærne synes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer