Paljetter

Stjel stilen til People's Choice-stjernene

Slik får du den glamorøse rød løper-looken - på salg!

PÅ PEOPLE'S CHOICE: Lea Micele, Julianne Hough og Jennifer Lawrence strålte i paljetter, steiner og glitter People's Choice Awards i LA onsdag kveld. Tips til hvordan du får stilen får du lenger nede i saken! Foto: All Over Press/produsentene
PÅ PEOPLE'S CHOICE: Lea Micele, Julianne Hough og Jennifer Lawrence strålte i paljetter, steiner og glitter People's Choice Awards i LA onsdag kveld. Tips til hvordan du får stilen får du lenger nede i saken! Foto: All Over Press/produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Onsdag kveld holdt People Magazine sitt årlige People's Choice Awards -show i Los Angeles.

Og alt som kunne krype og gå av celebriteter (særlig på kvinnesiden) stilte opp i sin fineste stas - kanskje for å gi en liten smak på hva vi kan vente oss under søndagens storstilte Golden Globe-utdeling?

LES OGSÅ: Hvem kledde kjolen best?

HOT MED PALJETTER: Fra venstre - Naomi Watts, Rumer Willis, Kristin Kreuk, Heidi Klum og Alison Sweeney. Foto: All Over Press
HOT MED PALJETTER: Fra venstre - Naomi Watts, Rumer Willis, Kristin Kreuk, Heidi Klum og Alison Sweeney. Foto: All Over Press Vis mer

Alt som glitrer...

For selv om People's Choice Awards er en relativt uformell prisutdeling, hadde stjernene pyntet seg i alt fra lange aftenkjoler, til glitrende korte minikjoler. Og særlig glitter, juvellignende steiner, strass og paljetter var en stor trend på den røde løperen.

«Glee»-stjernen Lea Michele, som vant pris for årets skuspillerinne i en tv-komedie, stilte i et av kveldens litt mer dristige antrekk, og den knallrosa, lårkorte paljettkjolen - som såvidt dekket bakenden hennes, var fra en av skuespillerinnens favorittdesignere - nemlig Elie Saab.


«Footloose»-skuespiller og danser Julianne Hough hadde valgt et litt mer tekkelig antrekk, og stilte opp på den røde løperen i en søt, mørkeblå kjole med påsydde steiner fra Tony Ward Couture, mens supermodell og programleder Heidi Klum nok en gang satset på det mer vågale, iført en svart kjole med paljettdekorerte utskjæringer ved byste og mage.

Også «King Kong»-stjerne Naomi Watts bar en lekker, halterneck-kjole i svart, der overdelen var besatt med glitrende gullpaljetter, mens Demi Moore og Bruce Willis' datter Rumer Willis bar en lang, tettsittende aftenkjole med grå og svarte paljettstriper.

Jennifer Lawrence, som vant seks priser med filmen «The Hunger Games», var også en av kveldens mest «glitrende» stjerner, ikledd en lekker svart cocktailkjole dekket med paljetter og strass, mens tv-stjernen Kristin Kreuk, kjent fra tv-serien «Smallville», valgte en asymmetrisk gullkjole med glitrende skjørt for anledningen.

Se flere bilder fra People's Choice nedenfor:


Slik styler du stilen

Paljetter har bestandig vært en stor hit i festsesongen, og særlig i tiden før og etter jul - altså om vinteren, er det greit å ha på seg noe litt glitrende hvis du ønsker å skinne litt ekstra.

Akkurat nå finnes det flust av lekre paljettplagg og kjoler på salg, og KK.no har funnet frem noen av variantene i butikkene akkurat nå.


Se flere kjøpetips lenger nede i saken!

En av de viktige tingene med paljetter er imidlertid å kjenne ens begrensninger. Har du på deg en kjole dekket av paljetter, kan det være lurt å tone ned resten av antrekket (altså, accessoirer og sminke) og la kjolen stråle slik den skal.

Kjører du på med masse paljetter, stæj og sminke, kan looken fort bli litt i voldsomt og på grensen til harry.

Et annet godt tips, er å satse på en enkel paljettkjole i én- maks to farger, slik at du ikke ser ut som et vandrende sirkus, samt sørge for at kjolen ikke er kort, utringet og asymmetrisk på én gang. Hold deg til én ting av gangen.

Se flere lekre kjøpetips nedenfor:


SVART OG SØLV: Kjoler i svart og sølv, ala det Jennifer Lawrence hadde på seg på People's Choice, er i skuddet - også på salg. Fra venstre - hvit kjole med paljettbesatt overdel (150 kr, Hm.com), svart kjole med t-skjorteermer fra Moschino Cheap and Chic (2239 kr, Nelly.com), sølvfarget paljettkjole med utskjæringer i siden (1225 kr, Nelly.com), svart 30-tallsinspirert kjole med strass (150 kr, Hm.com), Michael Kors sølvkjole med lange ermer (1400 kr, Net-a-porter.com) og paljettbesatt 30-tallsinspirert kjole (499 kr, Zara.no).  Foto: All Over Press/produsentene
SVART OG SØLV: Kjoler i svart og sølv, ala det Jennifer Lawrence hadde på seg på People's Choice, er i skuddet - også på salg. Fra venstre - hvit kjole med paljettbesatt overdel (150 kr, Hm.com), svart kjole med t-skjorteermer fra Moschino Cheap and Chic (2239 kr, Nelly.com), sølvfarget paljettkjole med utskjæringer i siden (1225 kr, Nelly.com), svart 30-tallsinspirert kjole med strass (150 kr, Hm.com), Michael Kors sølvkjole med lange ermer (1400 kr, Net-a-porter.com) og paljettbesatt 30-tallsinspirert kjole (499 kr, Zara.no). Foto: All Over Press/produsentene Vis mer

Gjør du som Lea Michele og velger en superkort minikjole, så sørg for at resten av kjolen er relativt enkel - som at den har ermer og ikke er utringet.

Satser du på en helt lang paljettkjole ala Rumer Willis, pass på at den er i én eller maks to farger. Det å holde seg til én farge, vil både gjøre at du ser slankere og lengre ut. I tillegg unngår du «Jersey Shore over-the-top»-looken de færreste egentlig vil ha.

LES OGSÅ: Paljett-trikset du bør kunne

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer