Trender

Stjel stilen til tennisjentene

Glem fotballfruene - nå er det på Centre Court i Wimbledon i London det skjer.

TENNIS-FRUER ("TWAGS - TENNIS WIVES AND GIRLFRIENDS") PÅ TRIBUNEN: Både kjæresten til Rafael Nadal, Maria Xisca Perello, og Kim Sears, kona til fjorårets vinner av Wimbledon, Andy Murray, kommer til å heie fram heltene sine på Centre Court i London under Wimbledon-turneringen, som starter fredag 23. juni. Foto: All Over Press
TENNIS-FRUER ("TWAGS - TENNIS WIVES AND GIRLFRIENDS") PÅ TRIBUNEN: Både kjæresten til Rafael Nadal, Maria Xisca Perello, og Kim Sears, kona til fjorårets vinner av Wimbledon, Andy Murray, kommer til å heie fram heltene sine på Centre Court i London under Wimbledon-turneringen, som starter fredag 23. juni. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du litt lei av fotball-VM i Brasil? Da kan du ta på deg tennisbrillene i stedet, for fredag var det kick off for Wimbledon i London.

Turneringen er den eneste av de fire Grand Slam-turneringene som foregår på gress, og varer i to uker fremover.

Og glem fotballfruene - på tribunene til Centre Court er det mange fine stiltips å plukke opp fra kjærestene og konene til tennishelter som Andy Murray, Grigor Dimitrov, Rafael Nadal og Roger Federer.

Tips: Vil du komme i ekte engelsk tennisstemning? Ta deg en Pimms med sitron og isbiter, og fyll opp en skål med røde saftige jordbær.

Andy Murray + Kim Sears

På engelsk kalles tennisstjernenes bedre halvdeler for twags - tennis wives and girlfriends, ifølge avisen The Daily Mail. Og helt i front på tribunen sitter Kim Sears, som er gift med Andy Murray, som vant Wimbledon ifjor.

Sears er kjent for å ha en velkledd stil, og kler seg i elegante kjoler, jakker og shorts i sporty stil, som hun spriter opp med stilige solbriller, eksklusive klokker og designervesker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer