Tone Damli

Stjel stilen til Tone Damli (27)

Dette antrekket er perfekt nå!

LA DEG INSPIRERE AV TONE DAMLI: Den 27 år gamle popstjernen imponerer stadig med sin kule stil. Nå kan du kopiere looken til Damli!  Foto: Tonedamli.com
LA DEG INSPIRERE AV TONE DAMLI: Den 27 år gamle popstjernen imponerer stadig med sin kule stil. Nå kan du kopiere looken til Damli! Foto: Tonedamli.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Helt siden hun var med i «Idol» i 2005 har Tone Damli (27) vært en av Norges aller største kjendiser. 

For ikke lenge siden la Damli ut et innlegg på bloggen sin hvor hun så tilbake på de ti årene som har gått siden hun kapret andreplassen i musikkonkurransen.

At 27-åringen ikke gikk av med seieren skulle ikke ha noe å si. I dag er Tone Damli en av de mest ettertraktede kjendisene vi har i landet, og har gjort seg bemerket både som artist og for den kule stilen sin. Bare sjekk ut Tones fantastiske stilforandring her!

Damli er stadig å se i de siste trendsmykkene, har noen av de lekreste veskene vi bare drømmer om, og i fjor var hun en av STYLEmags coverjenter. Se bilder fra lanseringen her!

Vi har latt oss inspirere av Damlis kule høstlook - og nå kan du stjele hele stilen hennes!

Til info: Tone Damli er en av bloggerne AdLINK Media jobber kommersielt med. AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media.

Jakke fra Zara, kr 1199. Sko fra Adidas Originals via Zalando.no, kr 849. Belte fra Mango, kr 229. Bukse fra H&M, kr 199. Skjorte fra Hope via Nelly.com, kr 995. Kjede fra H&M, kr 69,50. BH fra Y.A.S via Nelly.com, kr 211.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer