Veronika Heilbrunner

Stjel stilen til Veronika Heilbrunner

STYLEmag møtte it-jenta i København.

VERONIKA HEILBRUNNER: Veronika sin særegne stil er fargerik, men minimalistisk. Og hun er flink til å tilføye det lille ekstra til antrekket.  Foto: Scanpix.
VERONIKA HEILBRUNNER: Veronika sin særegne stil er fargerik, men minimalistisk. Og hun er flink til å tilføye det lille ekstra til antrekket. Foto: Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Etter at den tyske stylisten Veronika Heilbrunner ble sett hånd i hånd med innkjøpskjæresten Justin O´Shea, har den tyske it-jenta  blitt en yndling blant streetstyle-fotografene under de store, internasjonale moteukene.

STYLEmag tok en prat med Veronika etter By Malene Birger showet i København for to uker siden. 

Glad i dansk design

STILIKON: Den tyske stylisten Veronika Heilbrunner. Foto: Abaca
STILIKON: Den tyske stylisten Veronika Heilbrunner. Foto: Abaca Vis mer

Veronika Heilbrunner var som en hedersgjest å regne da hun og kjæresten Justin var tilstede under den danske moteuken. Og det er ikke uten grunn at Veronika liker seg i Danmark.

- Jeg elsker dansk design og da spesielt det danske merket Wood Wood og Mads Nørgaard. Det jeg har på meg idag, er fra dem!

Hva syns du om den danske moteuken?

- Jeg finner danske kvinner veldig inspirerende, deres måte å kle seg på, mylderet i gatene, alle de kule restaurantene.

Det er en kul, men avslappet atmosfære blant københavnere som tiltrekker meg veldig.

Hvilke danske merker er dine favoritter under moteuken?

- Jeg gleder meg til Wood Wood presentasjonen senere ikveld, også har jeg hørt mye bra om Saks Potts, og Ganni har alltid veldig bra shows.

LES OGSÅ: Slik kledde streetstyle-stjernene seg på Oslo Runway

Jobbet for norsk merke

Det er ikke bare dansk design Veronika er opptatt av for tiden, hun har nemlig stylet lookbooken til det norske klesmerket og agenturet, Holzweiler.

- Jeg la merke til skjerfene deres i fjor og bruker demhele tiden. De er jo egentlige tyske og veldige kule folk, så det var veldig gøy å jobbe med dem!

Stjel stilen hennes her: 

Veronika etter showet til By Malene Birger i København; hun har på seg semsket sett fra Wood Wood, topp fra Mads Nørgaard og briller fra Acne Studios. 

Stjel stilen: Solbriller fra Acne Studios, kr 3200. Skjørt fra H&M, kr 199. T-skjorte fra Hilfiger Denim, kr 449. Halskjede fra Pieces, kr 179. Semsket skinnjakke fra Zara, kr 1150.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer