Stiltips

Stjel stiltipset til Olivia Palermo

Knyt en genser over en annen genser! Så enkelt og så kult.

STILTIPS: Gjør som Olivia Palermo og knyt en genser over genseren din. Foto: Scanpix
STILTIPS: Gjør som Olivia Palermo og knyt en genser over genseren din. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen ganger går man litt tom for ideer når det kommer til hvordan en skal kle seg. Den siste tiden har det gått i sorte dressbukser og en enklere overdel for min del, og selv om dette har funket bra, trenger jeg noe nytt. Bare et lite grep som kan løfte antrekket litt. Det første jeg gjør er å sjekke ut gatemoten som florerer i de europeiske storbyene i disse dager.

London Fashion Week er nettopp forbi, og her beviste blant annet de britiske it-jentene at jakker i hundetannmønster er noe du bør satse på. Men hvis det er noe jeg alltid lar meg inspirere av, så er det Olivia Palermo. Hun klarer alltid å få de enkleste tingene til å se så forseggjort og fint - og det er noe jeg trenger i livet mitt.

Øverst i saken ser du at Palermo har valgt et forholdsvis enkelt antrekk, men hun gjør det hele mer interessant ved å knyte genseren på skrått av overkroppen. Mange av oss ville nok ha stoppet etter å ha tatt på den første genseren, men hvorfor ikke bare knyte en til nonchalant over? Et stylinggrep som mange har tatt i bruk, blant annet Christina Ledang da hun viste frem en av sine kolleksjoner under Oslo Runway for ett år siden.

De fantastiske bildene av Olivia Palermo fikk oss virkelig til å ville gå på gensershopping! I disse dager har vi dilla på å kombinere farger som man normalt kanskje ikke ville ha brukt sammen. Rødt og rosa er for mange en skremmende kombinasjon, men du og du så fint det er! Prøv gjerne ut dette stylinggrepet med to gensere i to farger som ligner hverandre. 

LES OGSÅ: Orange is the new black! Shop trendfargen fashionista Camille Charriere sverger til

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer