Oscar 2017

Stjel stjernenes sminkelooks fra Oscar-utdelingen

Vil du ha Emma Roberts' røde lepper, Ruth Neggas sotede øyne med farger eller Janelle Monaes gylne gudinne-look?

OSCAR 2017: Vi viser deg hvordan du kan kopiere sminken til Emma Roberts, Janelle Monae og Ruth Negga. Foto: Scanpix
OSCAR 2017: Vi viser deg hvordan du kan kopiere sminken til Emma Roberts, Janelle Monae og Ruth Negga. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når det kommer til store prisutdelinger som Oscar-utdelingen, skal alt være på plass. Hår, sminke, kjole, sko - ja, alt! Psst: Fikk du med deg at de ropte ut feil vinner av årets beste film? Se hele klippet her. Og ja, det er ganske så pinlig. 

Natt til mandag, norsk tid, sto verdens største stjerner klare på den røde løperen i Los Angeles. Og som alltid var vi like spente på å se kveldens antrekk. Blant våre favoritter på den røde løperen er Ruth Negga (35), Isabelle Huppert (63), Sofia Boutella (34), Emma Stone (28), Taraji P. Henson (46), Dakota Johnson (27), Nicole Kidman (49) og Emma Roberts (26). Flere av disse damene hadde også valgt sminke som sto perfekt til antrekkene sine, og noen av sminkelooksene kan du stjele her!

Ruth Negga strålte i en rød kreasjon fra Valentino, og til kjolen hadde hun valgt sotede øyne som matchet den røde kjolen. I tillegg var også leppene hennes sminket i en knall, rød farge. Noen ganger funker det ikke helt at alt matcher, men her får Negga en fulltreffer. Denne typen øyesminke er superpopulær og vi har tidligere laget en video som viser deg hvordan du lager akkurat dette. En så kul sminke som definitivt kommer til å stjele oppmerksomheten neste fest! Vi har valgt en nøytral leppe til denne sminken, men ønsker du å legge et par røde som Ruth Negga, finner du en video lengre ned i saken som vise deg hvordan du gjør det!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer